Gümüş Akademi öğrencileri iftarda buluştu

Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği tarafından Gümüş Akademi öğrencilerine iftar yemeği verildi.

Gümüş Akademi öğrencileri iftarda buluştu

İftar yemeğine Dernek Başkanı İrfan Ataman, Başkanı Yardımcısı ve Gümüş Akademi Proje Koordinatörü Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aydın, Diş Hekimi Abdulkadir Akkuş ve Anadolu, Osmangazi ile Eskişehir Teknik Üniversitesinde okuyan öğrenciler katıldı.

Eskişehir Sağlık Pide tesislerinde düzenlenen programda konuşan Dernek Başkanı İrfan Ataman, dernek olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını, Ramazan ayı nedeniyle birlikte aynı sofrada oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerle birlikte iftar yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek dernek yönetimine teşekkür eden Diş Hekimi Abdulkadir Akkuş da “Ramazan ayında siz öğrenci kardeşlerimle bizleri iftar sofrasında buluşturduğu için dernek yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Gümüş Akademinin aylık düzenlediği programları takip ediyorum. Eskişehir’de size kucak açan bir derneğimiz var. Burada hiç yabancılık yaşamıyorsunuz. İçinde bulunduğumuz ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Sizleri görünce bende yıllar önce Konya'da üniversitede okuduğum günler zihnimde canlandı. Güzel bir kentte üniversite okuyorsunuz. Bu kentin imkanları geniş. Bunun kıymetini iyi bilin. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Bir isteğiniz olduğunda bizleri derneğimize her zaman arayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf sadık Eğitimci yazar-*gazeteci eleştirmen
Yusuf sadık Eğitimci yazar-*gazeteci eleştirmen - 1 ay Önce

Gümüşhane adını taşıyan dernekler içerisinde marka değere sahip Eskişehir Gümüşhaneliler Derneği Eskişehir gibi sanayısi gelişmiş kültür yönünden yüksek belediyecilikte ilk sıralarda yer alan eskişehirde kendilerine yer edinme bakımından 10 numara. Başkan Elk. Y.Müh İrfan Ataman olmak üzere yöneticileri ve destek veren hemşerilerimizi tebrik ederim.

SIRADAKİ HABER