GÜSAD, Mücahit Başkan ile yola devam dedi

İstanbul, Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği (GÜSAD) 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı dernek merkezinde gerçekleştirildi.

GÜSAD, Mücahit Başkan ile yola devam dedi

İstanbul, Sancaktepe Gümüşhaneliler Derneği (GÜSAD) 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Mevcut başkan Mücahit Sezgin’in tek listeyle aday olduğu kongrede derneği 2021 yılına kadar idare edecek yeni yönetim kurulu da belli oldu.

GÜSAD Başkanlığına yeniden seçilen Mücahit Sezgin yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu görevi bize tekrar veren ve güvenlerini belirten üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu olarak göreve başladığımız günden bugüne kadar hep insanı merkeze alan faaliyetler önceliğimiz oldu. Eğitimden spora, organizasyonlardan kültür gezilerine, burs faaliyetlerinden sosyal projelere birçok farklı alanda tüm kesimlerin takdirini kazanan faaliyetleri planlayıp yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

Ustalık döneminde her şeyin daha güzel olacağını belirterek, önceki süreçte neler yaptıklarını açıklayan Sezgin, “Bilgi, belge, fiziki şartlar ve gerekli izinler alınarak resmî süreç tamamlanıp derneğin lokalini açıldı. Öğrencilere 350 çift kışlık bot yardımı yapıldı. Köy okullarında eğitim gören 174 çocuğa kıyafet yardımında bulunuldu. Vatani görevini yapan hemşehrilerimize “asker harçlığı” verildi. 2017-2019 yılları arasında 335 öğrenciye burs verildi. Bilgecihan koleji ile ortaklaşa 163 öğrenciye kırtasiye hediye paketi takdim edildi. Haluk Nas ile “Gündeme Dair Hasbihal” programı gerçekleştirildi. Sancaktepe’de Gümüşhane Tanıtım Günü gerçekleştirildi. 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında stantlarımızdan "köme, pestil ve kuşburnu suyu" ikramı yapıldı. Güsad Eğitim Gönüllüleri Kahvaltı Programı gerçekleştirildi. MHP STK’lar Arası Futbol Turnuvası ve Büyük Gümüşhane Turnuvası’na katılım sağlandı. Söğütlü Hilalspor’a 2018 ve 2019 yıllarında malzeme yardımı yapıldı. Gümüşhanespor- Sancaktepe BSK maç biletleri temin edildi. Her yıl İshak Sezgin ile Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turlarına ve Maraton Koşularına katılım sağlandı” diye konuştu.

GÜSAD’ın 2021 Aralık ayına kadar görev yapacak yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan: Mücahit Sezgin, Adem Sezgin, Ekrem Kalkan, Mecnun Meral, Muhammet Bedir, Mücahit Nas, Oğuzhan Onuk, Rıdvan Kalkan, Serdal Demir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER