Konya’daki Gümüşhaneliler bir araya geldi

Konya’da yaşayan Gümüşhane sevdalıları Farabi Hastanesi Müdür Yardımcısı İsmail Demirel’in çaba ve iş insanı Hasan Kulaksız’ın katkılarıyla bir araya geldi.

Konya’daki Gümüşhaneliler bir araya geldi

Konya Selçuklu Naturapark Sitesindeki Corner Cafe Restaurantta düzenlenen etkinlikte yaklaşık 10 doktor, inşaat firma sahipleri, kamu görevlileri ve daha iş insanlarından oluşan 55 kişilik grup Gümüşhane’yi konuştu.

Aralarında kalp damar profesörü Niyazi Görmüş, Konya’nın emlak sektörünün mihenk taşlarından Hasan Şişman, Selçuk Üniversitesi Matematik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kemal Aydın’ın da olduğu Konya’daki Gümüşhane sevdalıları birlik beraberliklerini güçlendirmek ve kocaman bir aile olabiliriz mesajını vermek adına uzun sohbetler etti.

Programla ilgili bilgi veren Farabi Hastanesi Müdür Yardımcısı İsmail Demirel, Konya’da Gümüşhaneliler Derneği adına bir oluşum olmadığını, bu etkinlikteki amaçlarının her ay bir araya gelip kaynaşmak ve daha sonraki oluşabilecek bir teşebbüsün sağlam temellerini atmak olduğunu söyledi.

Gümüşhaneliler olarak bir araya gelmenin kendilerini çok mutlu ettiğini, bu programın yaklaşık 1 aylık bir çalışmanın sonucu olduğunu vurgulayan Demirel, katılımın üst seviyede olmasının kendilerini çok sevindirdiğini belirterek hem katılım sağlayan tüm hemşehrilerine hem de katkı sağlayan iş insanı Hasan Kulaksız’a teşekkür ederek bundan sonra bu tür programların devamının geleceğini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER