SGK’da Gümüşhaneli Op.Dr.Mustafa Öztürk hizmette sınır tanımıyor

Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği (TÜM –KARDER) Genel Başkanı Osman Işık ve Başkan Yardımcısı İbrahim Sarıer, Sosyal Güvenlik Kurumu Yurt Dışı İlaç ve Tedavi Hizmetleri Daire Başkanı Gümüşhane Torul’lu hemşehrimiz Op.Dr. Mustafa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

SGK’da Gümüşhaneli Op.Dr.Mustafa Öztürk hizmette sınır tanımıyor

Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği (TÜM –KARDER) Genel Başkanı Osman Işık ve Başkan Yardımcısı İbrahim Sarıer, Sosyal Güvenlik Kurumu  Yurt Dışı İlaç ve Tedavi Hizmetleri Daire Başkanı Gümüşhane Torul’lu  hemşehrimiz Op.Dr. Mustafa Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

18 Karadeniz ilini temsil eden TÜM-KARDER’in çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Genel Başkan Osman Işık, Ankara’da TÜİK kayıtlarına göre 35 bine yakın Gümüşhanelinin olduğunu, hemşehrilerini iyi mevkilerde ülkemize hizmet ettiklerini görmenin kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Şimdiye kadar insanlara şifa veren Op.Dr.Mustafa Öztürk’ün artık Türkiye’nin Sosyal Güvenlik Kurumunun Yönetim kadrosunda görev alarak, Türkiye’nin sağlığına hizmet ederek, Gümüşhanelilerin gurur vesilesi olduğunu kaydeden Işık, Kırıkkale’de görev yaparken de hemşeri STK’larında görev alarak sadece sağlık alanında değil sosyal faaliyetlerle hemşerilerimize hizmet vermeye devam ettiğini kaydetti.

Ziyaret esnasında Gümüşhane ve Torul hakkında bilgiler veren Öztürk’ün memleketini yakından takip ettiğini kaydeden Işık, irtibatını hiç koparmadığını görmenin kendilerini sevindirdiğini sözlerine ekledi.

STK’ların önemine değinen Op.Dr. Mustafa Öztürk ise programının müsait olması durumunda TÜM-KARDER’ in faaliyetlerine ve etkinliklerine katılmaktan onur duyacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER