Trabzon’da Gümüşhane iftarı

Trabzon Gümüşhaneliler Derneği ve yeni kurulan Trabzon Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) temsilciliği üyeleri aileleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi.

Trabzon’da Gümüşhane iftarı

Pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verilen toplantı ve iftar programı Trabzon’da yeni kurulan GÜSİAD temsilcilik üye ve ailelerinin de katılımıyla Akçaabat Saray Restoranda gerçekleştirildi. Programa Trabzon’da yaşayan 100’e yakın Gümüşhaneli sanayici ve işadamı, bürokrat, akademisyen, doktor, kamu görevlisi aileleriyle birlikte katılım sağladı.

Trabzon Gümüşhaneliler Derneği yöneticisi Ali Çelik’in kısa bir selamlama konuşmasından sonra konuşan Trabzon Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Başkanı Mehmet Üçüncüoğlu, Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini belirterek, “Anlamlı, keyifli ve güzel bir buluşma oldu. Birlikte olmaktan keyif alıyoruz Bu güzel ayda bir araya gelmekten çok mutlu olduk. Hep birlikte nice Ramazanlarımız olsun inşallah. Hepinize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Program keyifli sohbetler ve bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi temennileriyle sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık
yusuf sadık - 2 yıl Önce

M. Fatih Çoban' I tebrik ediyorum. Onca ,işleri arasında Kitap yazma gibi zor bir işi başarması O nun ne denli güçlü bir azme sahip olduğunu anlatmaya yetiyor.
kendisiyle yakından tanışırız. babası rahmetli Hasan hocaefendi ilede muhkem dostluğumuz vardı.
Mehmet fatih Çoban bu ikinci kitabı ile okuyucularla buluşması örnek alınacak bir modeldir. Kendisi İstanbulda tüm Gümüşhaneliler için önemli bir adrestir. Eli bol gönlü hoş M. Fatih ÇOBAN bizim için bir değerdir.
Tebrik ve taktir ediyor Sağlıklı günler diliyorum.

SIRADAKİ HABER