Ümraniye Can Park AVM Açılıyor

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) ve GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, Ümraniye’de Gümüşhaneli hemşerimiz Yüksel Hamzaoğlu’nun yönetim kurulu başkanı olduğu Mutlu İnşaat ve ortakları tarafından yapılan Can Park AVM’nin açılışının 28 Şubat Cuma günü saat 15.00’da yapılacağını söyledi.

Ümraniye Can Park AVM Açılıyor
İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) ve GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, Ümraniye’de Gümüşhaneli hemşerimiz Yüksel Hamzaoğlu’nun yönetim kurulu başkanı olduğu Mutlu İnşaat ve ortakları tarafından yapılan Can Park AVM’nin açılışının 28 Şubat Cuma günü saat  15.00’da yapılacağını söyledi.

Yaptığı açıklamada Hamzaoğlu’nun bugüne kadar her zaman sivil toplum kuruluşlarına, derneklere, sanatçılara ve hemşerilerimize her türlü katkıyı sağladığını ifade eden Söğüt, Gümüşhanelilerin en fazla yaşadığı ilçe olan Ümraniye’de yaptığı bu yatırımın hem Gümüşhaneliler hem de Ümraniyeliler tarafından takdirle ve saygıyla karşılandığını belirterek, alışveriş merkezinde çok sayıda Gümüşhaneliye istihdam imkanı sağlanacağını da söyledi.

Ümraniye’deki Gümüşhaneliler adına, GÜYAD adına ve tüm köy, belde, ilçe, il derneklerinin çatısı olan GÜDEF adına insanların modern yaşamdan daha fazla yararlanacağı, modern şehirleşmenin bu güzel eserini ülkemize ve milletimize kazandırdığı için Mutlu İnşaat’a ve Hamzaoğlu’na teşekkür eden Söğüt, “Bu eser tüm hemşerilerimizin gözünde bir gurur abidesi olarak görülecektir. Allah hemşerilerimize her alanda böyle güzide eserler yapmayı nasip etsin. Ümraniye AVM, tüm hemşerilerimize ve milletimize hayırlı olsun.

CAN PARK AVM

Can Park AVM 35 bin metrekare kiralanabilir alanında 132 adet mağaza bulunuyor. Ayrıca projede 148 odalı Hilton Garden İnn konseptinde beş yıldızlı otel bulunmakta.

Adres: İnkilap Mah Alemdağ Cad No:169 Ümraniye ist. Haldun Alağaş Spor Salonu bitişiği Ümraniye-İstanbul
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER