KENDİNİ BULMAYA ÇAĞRI

Tarihsel dönemde her daim kendini bilen, adından bahsettiren eşsiz kentin; bu tanımsız genç duruşu nedendir bilmem.

Yakın tarihe birçok başarı sığdırmış, samimi, bir o derece saygılı, bir o derece ahlaklı günlerin hatırlardan hiç gitmediği, hey gidi diye hatırlanıp anlatıldığı o genç günlere bir özlemdir bu.

Sevgiye, saygıya, seviyeye, ahlaka olan ihtiyacın günümüzde neredeyse ilaç ile tedavisi mümkün müdür diye düşünüldüğü zamanlarda gençlere bir sitemdir bizimkisi.

Ne çabuk uyum sağladınız bu batı yaşam tarzına. Ne kadar çabuk unutuverdiniz, bizi biz yapan ana unsurları, örfü, geleneği ne çabuk…

Farklı bakış açılarını, aykırı duruşları, bunun gibi birçok sözde modern, sözde (trend) moda söylem ve hareketleri, gerçekten kendinize yakıştırabiliyor musunuz? Lakin emin olduğum şey ise güncel tavır ve davranışlarınızın bu kente hiç mi hiç uymadığıdır.

Toplumsal yaşama uydurmaya çalıştığınız bu yeni ve güncel genç kimliğinizin birçok öğesinin içinde asıl olan biz yokuz, bu güncel kimliğin asıl ile olan uyumsuzluğunu da görmezden gelemezsiniz. Bu güncelin, duruş olarak sırıttığı da aşikardır.

Hani geç kalmışta değilsiniz, bir an önce bu yol ve yolsuzluktan dönme vaktidir. Bizi biz yapan değerleri, sizlerden önceki sizlerin hassasiyetlerini anlama ve onların değerlerine daha bir sıkı sarılma günüdür. Önünüzü görmek veya kılavuz bulmak isterseniz, cevap ta belli; dönemsel yaşam tarzınızı bir düşünün veya isterseniz madde madde not alın, daha sonra sizlerden önceki sizleri araştırın not alın ve iki resim arasında ki farkı bulun. Bu, doğru yolda ilk adımlarınızdan biri olacaktır. Kısa bir süre sonra ise güncel sürüm olan, aynı zamanda da sürekli olarak güncellemesi açık kalan bu yazılımınızda, birileri tarafından bilerek ve isteyerek bırakılmış ciddi virüs açıkları olduğunu da ayrıca keşfedeceksiniz.

İşte o an anlayacaksınız! ne denli yanlış bir yolda olduğunuzu…

Çok hoşunuza giden sizde farklılık oluşturduğunu düşündüğünüz, sözde özgür hissettiren güncel sürüm yaşantınızın altında, aslında işletim sisteminize yönelik ciddi bir tehdit olduğunu o an fark edeceksiniz.

Gençler; asıl olan RmzEhds.V.1.8.5.9 , 15sbtGhane.V.1.9.1.8, Mys1.9.1.9 yazılımları vb.; milli, örfi ve dini kültürünüze büyük ölçüde katkı sağlayacak sizin için uygun sürümlerdir ayrıca güncel sürümleri de, dedelerinizde mevcuttur. Farklı bir ağa bağlanıp Avrupa veyahut okyanus ötesi indirmeler yapmanız, ne size ne de millete faydalıdır.

Gün, bir olup bizi biz yapan değerleri, sizlerden önceki sizlerin hassasiyetlerini anlama ve onların değerlerine daha bir sıkı sarılma günüdür.
YORUM EKLE