Ara
Gümüşhane
Açık
-3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7152 %0.04
50,1810 %-0.14
5.956,92 % 0,80
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi

Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi olarak TBMM’nin görevlendirmesi ile katıldığı 3-7 Mart tarihleri arasında ABD’de düzenlenen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ve ikili ülke görüşmelerini değerlendirdi.

439
Gösterim
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar- Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi olarak TBMM’nin görevlendirmesi ile katıldığı 3-7 Mart tarihleri arasında ABD’de düzenlenen Birleşmiş Milletler Genel Kurulu ve ikili ülke görüşmelerini değerlendirdi.

Aydın, yaptığı açıklamada, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma ŞAHİN ile birlikte katılmış olduğumuz Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda dünya gündemine dair ve uzmanlık alanında olan Aile ve çocuk sağlığı, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği, Aids ve bulaşıcı hastalıkların önlenmesi konularında yürütülen ve ülkemizde yapılan çalışmalar görüşüldü.” dedi.

Bakan Şahin’le birlikte çocuk sağlığı, anne ve çocuk ölümleri ve bulaşıcı hastalıklar konusunda düzenlenen panellere katılan Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Türkiye’de son yıllarda yaşanan gelişme konusunda BM’de bilgilendirmelerde bulunduğunu, özellikle son 10 yıldaki dönüşümün Türkiye sağlığına katkılarının Ortadoğu, Afrika ve Avrupa ülkelerine örnek olacak sonuçları ve memnuniyetin elde edilmesinin birçok Avrupa ülkesi delegasyonları tarafından takdirle karşılandığını belirtti.

İtalya ve İspanya Aile, Çalışma Sağlık ve Sosyal İşler Bakanları ile görüşmeler gerçekleştirildiğini ayrıca Danimarka ve Almanya ülkelerinin de ilgili parlamenterleri ile yuvarlak masa toplantısında ülkeler arası çalışmalar konusunda bilgi paylaşımında bulunulduğunu belirten Aydın, ABD’de yaşayan Türk vatandaşları ve kaymakamlarla de bir araya geldiğini belirterek, “Gümüşhanemizin verdiği vekâlet ile ülkemiz için gece gündüz çalışmaktan yorulmayacağım.” dedi.
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 1
1 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 2
2 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 3
3 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 4
4 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 5
5 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 6
6 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 7
7 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 8
8 / 9
Aydın BM Toplantılarını Değerlendirdi 9
9 / 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *