Genç muhtardan örnek davranış

Gümüşhane kent merkezinin 14 mahallesinin en genç muhtarı olan Karaer Mahallesi muhtarı Niyazi Samet Ataman, söz verdiği gibi ilk maaşını LÖSEV’e bağışladı.

Genç muhtardan örnek davranış

Kentin en eski mahallelerinden birisi olan Karaer Mahallesinde 31 Mart seçimlerinde muhtar olan çiçeği burnunda muhtar Niyazi Samet Ataman, örnek bir davranış sergileyerek 14 günlük ilk maaşını LÖSEV'e bağışladı.

Geçmişten bugüne maddiyata önem vermediğini ifade eden genç muhtar çocukluğundan beri lösemili çocukların gönlünde kanayan bir yara olduğunu söyledi. 

"Seçilmem halinde kendime verdiğim sözün gereğini yerine getirdim" diyen Ataman, herkesin kendine hayattayken böyle bir iyilik yapması gerektiğini belirtti.

Muhtarlık görevinin basite indirgenemeyecek bir sorumluluk olduğunu ifade eden Ataman, mahallenin ihtiyaçlarının yanı sıra toplumsal sorumluluk gerektiren konularda yeni seçilen muhtarları duyarlı olmaya davet etti.  

Mahallenin sadece idari bir birimden ibaret olmadığını belirten Ataman, dayanışma kültürünün mahallede ve toplumda tekrardan ihyası için elinden gelen tüm çabayı gösterme sözü verdi.


 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 14:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Aziz Yavuz
Aziz Yavuz - 2 hafta Önce

Varol muhtarım.

yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci eleştirmen
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci eleştirmen - 2 hafta Önce

Muhtarlık müessesi ta osmanlı yönetiminden beri Mülki idarenin temelini oluşturam köklü bir müğessesedir,
Bu bakımdan köy ihtiyar heyeti adı altında bir yapılanmayla yönetime katkı sağlamışlardır. gel gör ki bu müesseyi babasının tapulu mali şmşiş gibiş g örenlerin gün gelir keser döner misali düşeceğini hesap edemezler.
kara er mahallesi valilöiğin olduğu bir mahalle diri Muhtarın temsil yeteneği olması lazımi Önceki muhtar şöyleyada böylegörevini tamamladı. Eğer başarılı olmuşsa bundan sonra o na herkes muhtarım dişye hitabedecektir. Baba ali usta bu şekilde saygıyla anılmıştır. Umarım değşen muhtar M. te aynı şekilde halkın sevdiği biri olru.
, ben değişimin kaçınılmaz olması gerektiğine inanaıyordum ve öğle oldu. Samet Muhtar Sosyal davranıuşı ile temsil yeteneğini ortaya koymuştur. Başarılar diliyorum.
tezekden bir muhtarlık binasına kavuşup Şehrin meydanındaki yapıyı ortadan kaldırır diyede düşünüyorum.
Başarılar diliyorum..

S.Aykutan
S.Aykutan - 2 hafta Önce

Adam gibi adam Niyazi Samet Ataman

Aytekin Şanlıtürk
Aytekin Şanlıtürk - 2 hafta Önce

Helal sana muhtarım, alkışlar senin için

Haritacı
Haritacı - 2 hafta Önce

Tebrik ederim. Görevinde başarılar dilerim...

Hacı
Hacı - 1 hafta Önce

Helal olsun muhtarım onların ve ailelerin desteğe ihtiyacı var yüregi güzel muhtarım Allah senden razı olsun yolun açık olsun inşAllah

SIRADAKİ HABER