Memleket Adamın mesajı var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer’den Gümüşhaneli hemşehrilerine mesaj var.

Memleket Adamın mesajı var!

Değişim söylemlerinin giderek arttığı Gümüşhane’de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kaldı. Kentte nefesler tutuldu ve vatandaşlar 4 farklı oy kullanarak mahalli idarecilerinin yeniden belirleneceği gün için sandık başına gitmeyi bekliyor. 

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer de pazar günü sandık başına gidecek hemşehrileri için sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile, “Sizin için çalışacağım” dedi.

“Senin için çalışacağım”

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesaj ile hemşehrilerine seslenen Başer, “Dağları heybetli, her bir taşı gümüş memleketim. Memleket adam sözü verdim, ayırmadan ve ayrıştırmadan hizmet edeceğim. Senin için çalışacağım, senin için üreteceğim, daha güzel bir gelecek inşa edeceğim. Altın kalpli insanlarımızın yüzüne kapıyı vurmak için değil, sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmak için mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı. –Bülten--
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa b
Mustafa b - 1 ay Önce

Yolun açık olsun Umarım secilirsin.

SIRADAKİ HABER