Demir, aday adayı oldu

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, 24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem Milletvekilleri erken genel seçimlerinde aday adaylığını açıkladı.

Demir, aday adayı oldu
HABERİN GALERİSİ
Demir, aday adayı oldu

Demir, aday adayı oldu

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, 24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem Milletvekilleri erken genel seçimlerinde aday adaylığını açıkladı.

Gazetecilerle bir araya gelerek basın toplantısı düzenleyen Demir, toplantının açılış konuşmasında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Saadet Partisinin adayının kim olacağı konusunda geçici bir belirsizlik olduğunu ifade eden Demir, “Bu belirsizlik Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 24 Haziran’da yapılacak başkanlık seçiminde başkan adayı olduğunu duyurmasıyla son buldu. Sayın Genel Başkanımızın başkanlık adaylığının öncelikle memleketimize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Karamollaoğlu, Genel Başkan olduktan sonra sağduyulu siyasetiyle Türk kamuoyunda ilgiyle takip edilen bir liderdir. Sağduyulu siyaseti ve Türk siyasetindeki sorunlara yönelik teşhisleri bu sorunların çözüm noktasındaki çözüm önerileri kamuoyunda ilgiyle takip edilmekte ve çok takdir görmektedir. Temel Karamollaoğlu’nun başkanlık adaylığını açıklaması bizim için memnuniyetle karşılandı” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve Başkanlık seçim sürecinde de Saadet Partisi’nin adayı olan Temel Karamollaoğlu içinde yasal zorunluluğu olan 100 bin imza için Gümüşhane’de 5-9 Mayıs tarihleri arasında seçim kurullarında adaylık teklifi hususunda imza verileceğini ifade eden Demir, “Biz siyasete Yunus Emre’nin ve Mevla’nın gönül perspektifinden baktığımızı ve memlekete olan muhabbetimizi yunusun gönül coşkusundan Mevlana’nın değerlerinden doğduğunu ifade etmek istiyorum. Gümüşhane’de olsun Türkiye’de olsun milli görüş harekâtı toplum nezdinde önemli bir yer tutmaktadır. Bu bağlamda Milli Görüş harekâtının ve Saadet Partisinin İl başkanlığını yapmanın gururunu ifade etmek istiyorum. 27. Dönem milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. Yapmış olduğum bu adaylık sürecinin memleketimize ve İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER