AK Parti’nin adayları belli oldu

AK Parti Genel Merkezi 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem Milletvekili genel seçimleri için adaylarını belirledi. AK Parti Gümüşhane’de Av.Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz’ı aday gösterdi.

AK Parti’nin adayları belli oldu

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimleri için partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor.

Bugün Yüksek Seçim Kuruluna verilen listelerin ardından parti genel merkezlerinden yapılan açıklamalarla adaylarının duyurusunu yapıyor.

AK Parti’nin resmi web sitesinde yayımlanan duyuruya göre 14 Mayıs seçimlerinde Gümüşhane’de birinci sıra adayı 8 yıllık il başkanı iken istifa eden Av.Celalettin Köse, ikinci sıra adayı da Kelkit ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Ünal Yılmaz oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yetim
Yetim - 1 yıl Önce

Bağımsız adaylara hayırlı olsun

yusuf sadık eğitimci-yazar,
yusuf sadık eğitimci-yazar, - 1 yıl Önce

28 dönem Ak Parti Millet vekili Adayları iki yakın dosta hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum.
Yapılacak seçi,m İktidar ve muhalefet arsında geçmiyeceğini herkes bilmelidir. Ve değerlendirmelerin soğan sarmısak et fiyatı üzerinden değil, Vatanın bölünmez bütünlüğü ve bekası uğruna verilmesi gereken emekler üzerinden yapılmalıdır.
Gerçek odur ki Seçi m ABD i,le Cumhurbaşkanı Sayın R. Tayyip Erdoğan arasında daha doğrusu eperyalist güçler arasında geçecekti,r.. Bir genel başkanın Sihalara dokunacağız demesin,altında yatan gerçek budur
. Ol sebepten yapılacak olan siyasi konuşmalarda dünyaya ve seçmene verilmesi gereken mesaj bu olmalıdır.
Kısacaya tam bağımsız Türk,ye olacağız yada eskiden olduğu gibi İMF nin Natonun Ve egemen güçlerin güdümünde bir ülke durumuna düşeceğiz. Doğu Vegüney doğuda (1988_-19989 görev yapan biririsi olarak kanaatım kişisel olarak budur.

İsmail SARAÇ
İsmail SARAÇ - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun. İsabetli bir seçim olmuş. Özellikle Ünal Başkan'ın ikinci sıradan aday gösterilmesi diğer partilerin şansını sıfırladı. Durmak yol yola devam İnşAllah.

Ünal Tiryakioğlu
Ünal Tiryakioğlu - 1 yıl Önce

Vatana millete hayırlı olsun inşAllah.

merthan
merthan - 1 yıl Önce

İlimiz ve ülkemiz adına hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER