Ateş: Gümüşhane değişime hazır

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, seçim süreci başladığından beri milletvekili adayları, Millet İttifakının 6 il başkanı ve teşkilatlarla gün boyu sahada olduklarını ve gördükleri tablonun Gümüşhane’nin değişime hazır olduğu yönünde olduğunu söyledi.

Ateş: Gümüşhane değişime hazır

Yaptığı açıklamada karşılaştıkları yoğun ilginin bu konuda vatandaşların kararını netleştirdiğinin açık göstergesi olduğunu kaydeden Ateş, “14 Mayıs’ta Gümüşhane’de elde edeceğimiz başarı yeni dönemin iktidarında şehrimizin hak ettiği hizmet ve yatırımları alabilmesi noktasında önemli bir yer tutacaktır. Vatandaşlarımız da bu durumun farkındalar. Bu yüksek bilinç bizleri de son derece memnun etmektedir” dedi.

Özellikle ekonomide yaşanan derin krizin etkilerini en çok hisseden illerden birisinin Gümüşhane olduğunu vurgulayan Ateş, “Bugünkü kötü tablonun mimarı olan iktidar, ortaklarıyla birlikte birtakım suni gündemler üreterek halkımızı yanıltmaya heveslense de, ürettikleri propagandanın toplumda karşılık bulmaması hayatın doğal akışına uygun olan bir durumdur. Hepimizin öncellikli sorunu ekonomik krizin mutfaktaki yıkıcı etkisidir. Hiçbir hamasi propaganda bu yıkımın üstünü örtemez. Ekonomideki yıkım iktidar ve ortakları için de siyasi yıkım olacaktır. Sahada gördüğümüz tablo da bunu doğruluyor” diye konuştu.

Millet ittifakının güçlü kadrosu ile tüm sorunların üstesinden gelecek imkâna sahip olduğunun dile getiren Ateş, “Devletin tüm imkanlarını kullanmak suretiyle kendilerini olmadığı kadar güçlü göstermeye çalışan iktidarın bu propaganda gücü yanıltıcıdır. Biz bir bakıma sessiz yığınların sesi durumundayız. Oluşturulan korku ikliminin son bulacağı günlerin arefesindeyiz. Hep birlikte bu baskı ve korku iklimine son vereceğiz. Bu süreçte hepimize tarihi bir sorumluluk düşmektedir. Ben tüm hemşehrilerimizi 14 Mayıs’ta sandığa gitmeye ve bu tarihi değişime katkı vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2023, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER