Başkan Çimen AK Parti’ye güçlü destek istedi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, şehirdeki hizmetlerin artarak devam etmesi için gönlünde Gümüşhane sevdası olan her bir hemşerisinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi AK Parti’ye güçlü destek istedi.

Başkan Çimen AK Parti’ye güçlü destek istedi

Başkan Çimen, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz ile Sema Doğan Yaşam Alanı’nda düzenlenen programda AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev alan eski yönetici, üye ve gönül vermiş kişilerle bir araya geldi.

Burada katılımcılara hitap eden Başkan Çimen, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve kendisinin de AK Partiyle millete hizmet eri olduğunu söyledi. 

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde Gümüşhane’nin ayrı bir yere sahip olduğunun kaydeden Başkan Çimen, “Cumhurbaşkanımız dağların avucundaki bu şehirde yaşayan insanımızdan ‘Gönlümün gümüş goncası’ diye bahsediyor. Bahçecik Barajı’ndan devasa projelere nüfusumuzun ve gücümüzün çok üzerinde işleri bu sevgi ve ilimize karşı olan muhabbet ve siyasal mücadelemiz neticesinde elde ediyoruz. Memleketimiz için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize güçlü destek istiyorum. Hemşerilerimin hizmetlerimizin artarak devam edebilmesi için gayretle AK Parti’yi rekor oyla desteklemelerini istiyorum” diye konuştu.

Yeni Zigana Tüneli’nin hizmete alındığını, Bahçecik Barajı ve isale hattı gibi projelerde sona bir adım kaldığının altını çizen Başkan Çimen, yeni dönemde çok daha güçlü bir siyasal birliktelik ve çabanın yanı sıra projelerin tamamlanmasıyla daha büyük projeleri planlayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “İnanıyorum ki altın kalpli insanların şehri Gümüşhane bu hizmetleri takdir ediyor ve her dönem reisimize, adayına ve belediye başkanına güvenini ortaya koyuyor. Bu seçimde de inancım odur ki insanımız kadirşinaslığını ve vefasını göstererek takdirini zirveye taşıyacak. Çünkü 21 yıllık iktidarımızda şehrimizde gördüğümüz her hizmetin altında mutlaka Recep Tayyip Erdoğan ve onun iktidarı AK Parti’mizin imzası var. Çünkü biz milletimizden aldığımız yetkiyi milletimiz için sonuna kadar kullanmayı bilmiş bir iktidarız. Geçtiğimiz dönemler Gümüşhanemiz için bir inşa dönemiydi. Bu dönem ise 2 vekilimiz ve teşkilatımızın gücüyle Gümüşhanemiz için bir ihya dönemi olacaktır.”

“Yeni dönem şehrimize hizmette şahlanış dönemi olacak”

“İki el bir baş içindir. O nedenle iki adayımız da Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve şehrimiz içindir” ifadelerini kullanan Başkan Çimen, “O nedenle diyorum ki AK Partimize daha önce olduğu gibi milletimizin göstereceği teveccüh ile hizmetlerimize devam edelim. Hizmetlerimiz iktidar gücüyle oluyor. Memleketimiz için planladığımız hayallerin gerçekleşmesi için bu desteğe özellikle ihtiyacımız var. Bu dönem bir bütün halinde şehrimize hizmette şahlanış dönemi olacak” diye konuştu.

“Ayrı gayrı yok birlik ve biz var”

Gümüşhanelinin ferasetine ve değerlendirme gücüne güvendiğini dile getiren Başkan Çimen, sözlerini şöyle tamamladı: “Şehrim beni 2 dönemdir bu şehirde şehr-i emin olarak seçti. Bende onları mahcup etmemek adına gece gündüz demeden gayretle çalışıyorum. Şimdi diyorum ki; bu hizmetlerin zirveye ulaşması, büyük projelerimizin hızlıca tamamlanması ve kentimiz için daha güzel işlerin yapılabilmesi için 14 Mayıs'ta yeniden Türkiye rekoru kırmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, Gümüşhane’de vekil adaylarımız Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz ağabeyim için bütün sevenlerimden, gönlünde bize muhabbet besleyen her bir hemşerimden, hizmetlerimizi takdir eden her bir seçmenden, memleketi için daha iyisini isteyen her bir vatandaşımdan güçlü etkili bir şekilde oylarını AK Parti için istiyorum. Daha güzel ve mutlu yarınlar inşallah bizleri bekliyor. Ayrı gayrı yok birlik ve biz var. İki vekilimiz, iki el bir baş için olur. Memleketimizin hayrına olur. Çünkü her zaman ve her şartta Gümüşhanemiz için doğrusu AK Parti ve onun Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Oktay
Oktay - 13 ay Önce

Yanıbaşımızda Trabzon Rize yeniden inşaa edilirken, denizler doldurulurken bizde bozuk yollar, bitmemiş dere ıslahı aynı şekşlde duruyor,

SIRADAKİ HABER