AK Parti 14 yaşında

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

AK Parti 14 yaşında
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı.

Gündüz, 14 yıldır milletin AK Parti’ye olan inancı ve güvencinin en büyük güçleri olduğunu belirterek, AK Parti’nin girdiği her seçimden birinci parti olarak çıktığını söyledi.

Gündüz’ün açıklaması şu şekilde:

“14 Ağustos 2001 yılında Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 14. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz. Sessiz yığınların sesi olan partimiz, milletimizin verdiği destekle büyümeye devam etmiş, büyüdükçe de ülkemizi ve milletimizi karanlık dönemlerden aydınlığa kavuşturmuştur.

Bu süre içerisinde ülkemiz ve geleceğimiz için kalıcı çözümler üretmek, medeniyet yarışında Türkiye’mizi daha da öne çıkarmak için her türlü çabayı gösterdik, bir “reformlar ülkesi” haline geldik. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, bütünlüğümüzü, ideallerimizi, hedeflerimizi, en önemlisi de inancımızı koruyarak sağlam ve güvenli adımlar atmaya gayret ettik. Ekonomiden sağlığa, eğitim-kültürden alt yapımıza yaptığımız yatırımlara kadar birçok alanda bu hedeflerimize ulaştık ve daha ileri götürebilecek duruma geldik.

Bunları yaparken tek başımıza değildik. Milletimizin bize olan güveni ve inancı da, bizimle birlikteydi. Birlikte başardık. Birlikte inşa ettik. Bu birliktelik bizim en büyük gücümüz. Demokrasilerde az rastlanır bir başarı ile güçlü bir millet desteği ve iradesiyle girdiğimiz her seçimde birinci parti olma başarısını elde ederek başımız dik, alnımız ak, sadece hizmet odaklı olmanın bilincinde bugüne kadar geldik. Daha büyük, sorunları çözülmüş ve geleceğe daha güvenle, umutla bakan bir Türkiye olduk.

Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan aziz milletimize, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza ve bütün kademelerimize şükranlarımı iletiyor, bu davaya hizmet etmiş ve ahirete irtihal etmiş olan bütün dava arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. Partimizin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, tüm Gümüşhaneli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER