‘AK Parti Tek Yürek’

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 7 Haziran genel seçimlerinde teşkilat olarak adayların etrafında kenetlenerek el ele ve gönül gönüle çalışacaklarını söyledi.

‘AK Parti Tek Yürek’
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 7 Haziran genel seçimlerinde teşkilat olarak adayların etrafında kenetlenerek el ele ve gönül gönüle çalışacaklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada, AK Parti Gümüşhane milletvekili adaylarının Gümüşhane’ye hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulunan ve birlik beraberlik vurgusu yapan Gündüz, “AK Parti Gümüşhane teşkilatı olarak milletimize hizmet için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tek yürek olup çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye sıralamasında ilk sıralarda yer almamızı sağlayan da bu düşüncemizdir. Bu vesile ile birkez daha teşkilatımıza ve kıymetli Gümüşhane halkına bu başarılı sonuçlar için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Açıklamasında, partilerine Milletvekilliği için müracaatta bulunan 25 aday adayına teşekkür eden Gündüz, “Şimdi ise önümüzde 7 Haziran genel seçimleri var. Yeni Türkiye ve Gümüşhane’miz için oldukça önem taşıyan bu seçimde yine aynı anlayışla çalışmalarımızı yürüteceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı sürecinde partimize 25 başvuru oldu. Hepsi birbirinden kıymetli bu isimler ile birlikte 2 aylık bir süreç yaşadık. Bu süreç sonunda genel merkezimiz mevcut milletvekillerimiz ile devam kararı aldı ve miletvekillerimizi yeniden aday gösterdi. Adaylarımızın Gümüşhanemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca aday adaylığı süreci boyunca parti disiplinimizden taviz vermeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürüten değerli aday adayı kardeşlerimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Teşkilat olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünde adayların etrafında kenetlenerek el ele ve gönül gönüle çalışmaları sürdüreceklerini kaydeden Gündüz, şunları söyledi: “Teşkilatlarımız, adaylarımız, aday adaylarımız, üyelerimiz ve kıymetli Gümüşhane halkı ile hep birlikte tek yürek olup sayın Başbakanımıza sözünü verdiğimiz gibi yine ilk üç sırada yer almak için çalışacağız. Önümüzdeki bu seçimin ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlara vesile olması tek temennimiz. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.”
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2015, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER