Erdoğdu: Bizim insanımız size cevabını sandıkta veriyor

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti döneminde yapılan dev yatırımlarla Gümüşhane’nin çehresinin değiştiğini belirterek, yerel seçimlerde elde edecekleri başarıyı “Gümüşhane Yüzyılı” ile taçlandıracaklarını söyledi.

Erdoğdu: Bizim insanımız size cevabını sandıkta veriyor

Erdoğdu, yaptığı açıklamada, Gümüşhane ve Gümüşhanelinin her türlü derdi ve tasasına iktidar sorumluluğu ve Gümüşhaneli olma bilinciyle yaklaştıklarını söyledi. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilatların tazelenmesi, canlanması ve yüksek heyecanlarının karşılık bulması adına azimle sahada çalışma yürüttüklerini aktaran Erdoğdu, vasat muhalefetin hezeyanlarını gördükçe millet adına daha fazla çalışma gayretlerinin arttığını belirtti.

Ülkedeki yetersiz, yeteneksiz ve etkisiz muhalefet sorununun Gümüşhane özelinde de baş gösterdiğini ifade eden Erdoğdu, her dönem milletin sandıkta dersini verdiği muhalefetin milletten yetki alamayınca seçim sonrası milleti küçümseyen paylaşımlarına Gümüşhane'de de üst perdeden katıldığını anımsattı.

Özellikle CHP İl Başkanı Bedri Ağaç'ın toplumu yanıltıcı açıklamalardan geri durmadığını ifade eden Erdoğdu, şunları söyledi: "CHP il başkanı son dönemde hem hükümetimizi hem de Gümüşhane Belediyemizi hedef alıp yanlışla doğruyu birbirine karıştırıp açıklamalar yapıyor. Bu millet, Gümüşhaneli size her dönem sandıkta dersinizi verdi ve vermeye devam ediyor. Gümüşhane Belediyemiz "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" düsturuyla insanımıza en iyi hizmeti sunmak için gücünün çok ötesinde, iktidar desteğimizle hizmetlerini büyüterek sürdürüyor. Sizin iftira ve karalamalarınızın ciddiyetsizliğini bizim insanımız biliyor ve bunun cevabını da sandıkta veriyor."

AK Parti olarak sorumluluğunu üstlendikleri belediyelerin, siyasetçilerin, vekil ve belediye başkanlarının sonuna kadar arkasında ve yanında olduklarının altını çizen Erdoğdu, Bedri Ağaç'a yönelik açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: "Özellikle Gümüşhane Belediye Başkanımızın aşkla, gayretle, samimiyetle şehri taşıdığı noktayı milletimiz görüp iki dönemdir yürekten sandıkta kendisine destek verip işi ehline teslim etti. Gümüşhane’miz için gayretle çalışan Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen, AK Parti döneminde bu şehre nice eserler kazandırdı. Bundan sonra da AK Parti teşkilatları olarak bizlerin, milletvekilimizin ve belediye başkanlarımızın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı güçle Gümüşhane’mizi hak ettiği yere taşımak uğruna gayretle çalışmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER