Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7052 %0.02
50,2084 %0.09
5.959,76 % 0,97
Gümüşhane Haberleri Siyaset Gümüşhaneli ilk genel başkan Öğretmek oldu

Gümüşhaneli ilk genel başkan Öğretmek oldu

Gümüşhaneli hemşehrimiz Kürşat Emre Öğretmek, yapılan olağanüstü genel kurul ile Cihan Partisi Genel Başkanlığına seçildi.

419
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhaneli hemşehrimiz Kürşat Emre Öğretmek, yapılan olağanüstü genel kurul ile Cihan Partisi Genel Başkanlığına seçildi.

Daha önce kurucu genel başkanlığını yaptığı ve 6 yıl yönettiği SAYDES’te yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan 38 yaşındaki Öğretmek, ilkokulu Gazipaşa İlkokulunda, Ortaokulu Anadolu Lisesinde ve liseyi Sağlık Meslek Lisesinde bitirmişti.

Gümüşhaneliliği ile her zaman gurur duyan ve bunu her ortamda sürekli dile getiren Öğretmek, tarihte ilk kez bir Gümüşhanelinin siyasi parti genel başkanı olduğu kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ülkemizin içinden geçtiği seçim süreçleri ve kritik dönemden dolayı, seçmenin aklını karıştırmamak için 6 Ağustos 2016 tarihinde resmi olarak kuruluşunu tamamladığımız partimizi hemen aktifleştirmedik. Uygun zamanı bekledik. Bugün gelinen noktada, MHP karmakarışıktır, bırakın gündem üretmeyi gündemi takip edemeyecek haldedir. HDP'nin adı terörle anılmaktadır ve hatta terör=HDP olmuştur. CHP'nin kullanmakta olduğu argümanlar artık halkta karşılığını bulmamaktadır.  CHP Atatürk'ü terk etmiştir ve kendi içerisinde cephe savaşları vermektedir. AKP ise öncelikle terörizm konusunda yaşattığı hayal kırıklıkları ve dış politikada attığı geri adımlar neticesinde ülkenin itibarını yerle bir ettiği için milletin takdirini ve saygısını kaybetmiştir. Artık bu ülke için, hem içeride hem dışarıda etkin gündem oluşturacak ve Türkiye'nin itibarını yeniden tesis edecek, insanların boğazında düğümlenmiş konuları cesurca ve hızlı bir şekilde dile getirecek, yeni bir akım, yeni bir siyasi hareket lazımdır. Bu akım, Cihan Partisinin başını çekeceği "MİLLİ BLOK" hareketinden doğacaktır. Ülkemizin her bireyini, her etkenini, tüm coğrafyasını Mevlana hoşgörüsü içerisinde, bu yurtta sulh olmadan cihanda sulh olmaz anlayışı ile tek ve güçlü bir parça olarak bütünleştirmeyi tasarladığımız Milli Blok'u kurmak için Temmuz ayının ikinci yarısından itibaren çalışmalarımızı hızlandıracağız. Amacımız iktidar olmak değil, insanlığa hizmet etmek olacaktır. İktidarı, bu amacı gerçekleştirmek için en güçlü araç olarak göreceğiz. İnşallah iyi niyetlerle çıktığımız bu yolda, yüreğimizdeki ülke sevgisi bozulmadan amacımıza varmak nasip olur. Ülkemizde yaklaşık 98 parti var. Bunların birçoğu tabela partisi. İnşallah ilkelerimizle, parti programımızla, yaklaşımlarımızla, işi şova dökmeden bu ülkeye nefes aldıracak parti biz olacağız. Başka TÜRKİYE yok. Başarılı olup çocuklarımıza güzel bir ülke bırakacağız. Aksini asla düşünmüyoruz” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *