Nadim Aydın: ‘Davamın Adayıyım’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkan Adayı Nadim Aydın, Gökırmak Düğün Salonunda düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını ve neden aday olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Nadim Aydın: ‘Davamın Adayıyım’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkan Adayı Nadim Aydın, Gökırmak Düğün Salonunda düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını ve neden aday olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Kendi adaylığının açıklanan ilk adaylık olduğunu ifade eden Aydın, kimsenin talebi ve telkini ile aday olmadığını söyledi.

Hareketin gidişatından duyduğu rahatsızlığın kendisini aday olmaya mecbur ettiğini kaydeden Aydın, ““Bir dönem MHP İlçe Başkanlığı yaptım. Tabii ki şahsi hatalarım olmuştur. Bunlardan yeterli ders çıkardım. Lakin bu kadronun dağınıklığı kabul edilemez. Bizleri ve hareketi bu günlere taşıyanlar yok sayılamaz. Bugün hala aday olan ve yönetici olmak isteyen arkadaşlar olabilir. Ancak 1999'dan bu yana her kademede görev yapmış olmalarına ve sürekli başarısız olmalarına rağmen bu görevleri neden talep etmekteler anlamak mümkün değildir. Bizim istediğimiz fikrin iktidarıdır.  Arkadaşların talebi ise şahsın iktidarıdır” ifadelerini kullandı.

Davanın yeterince temsil edildiğini düşünmediğini belirten Nadim Aydın, açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Ülkücü duruş ve şüphe götürmeyecek bir kadro ile MHP'yi yönetmeye talibiz. Tüm dava arkadaşlarımın desteğini istiyorum. Hiç bir arkadaşımızın emeği inkâr edilmeden, bayraklaşmış bütün dava büyüklerimizin başımız üstünde yerleri vardır. Rekabet edebilen, siyaset üretebilen, gelişen ama değişmeyen, 24 saat temsil edilebilen, kimseye mahkûm olmayan, hür ve müstakil bir kadroyuz. Kendi mensubuna vefa göstermeyi ve ulaşmayı namusu sayan bir anlayışla hareket edeceğiz. Şahısların değil, davanın emrinde olacağız. Liderimizi, davamızı asla satmayız, sattırmayız. Gayret bizden, takdir ülküdaşlarımızdan. Rabbim bizi bu kutlu yolda başarılı kılsın ve utandırmasın. Ülkücülük bizim şerefimizdir. Bu şereften taviz verilemez. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan adayı olarak diyorum ki; gün toparlanma, gün şahlanma ve gün şaha kalkma günüdür. Gün suyun yetersizliği sonucu dönmeyen değirmenin oluklarına sutaşıma günüdür. Gün davanın çıkarlarını kendi çıkarlarımızdan, kendi geleceğimizden önde tutma günüdür. Gün rüzgâr olmadığı için dalgalanmayan Üç Hilalin dalgalanması için üfürme günüdür. Gün nefislerimizi hesaba çekme günüdür. Gün ince eleyip, sık dokuma günüdür. Gün atı alanın Üsküdar'ı geçmeden önce önlem alma günüdür. Gün Nizam-ı Âlem İlahi Kelimetullah diyenlerin toparlanma günüdür. Velhasıl gün, MHP'nin iktidarında Gümüşhane'nin mecliste temsil edilme yetkisinin verilme günüdür. Bu vesile ile dava şehitlerimizi rahmetle, dava büyüklerimizi şükranla anıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.  Ne mutlu Türküm diyene.”
Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER