Pektaş: 2015 Seçimleri Türkiye’nin geleceğini belirleyecek

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Kelkit Genç İşadamları Derneği (KEGİAD) ile Memur-Sen Kelkit İlçe Temsilciliğini ziyaret etti.

Pektaş: 2015 Seçimleri Türkiye’nin geleceğini belirleyecek
AK Parti Gümüşhane  Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Kelkit Genç İşadamları Derneği (KEGİAD) ile Memur-Sen Kelkit İlçe Temsilciliğini ziyaret etti.

Pektaş, Siyasette yeni bir isim olmadığını, bugüne kadar edindiği bilgi, deneyim ve tecrübeyle önce aday daha sonra da milletvekili olması halinde hiçbir ayrım yapmadan Gümüşhanelilere ve Gümüşhane'ye hizmet etmekten büyük bir mutluluk, onur duyacağını söyledi.

Sivil Toplum Örgütlerinin içinden gelen insanlar olduklarını, bu nedenle “dava”yı çok iyi bildikleri gibi sivil toplum kuruluşlarının da ne denli önemli olduğunu bildiklerini ve inandıklarını belirten Pektaş, “Sivil toplum kuruluşları toplumun nabzını tutan, birlik ve beraberliğini sağlayan kuruluşlardır. Kelkit Genç İşadamları Derneği de sivil toplum kuruluşları arasında saygın bir yere sahip. Kelkit’te  ki genç işadamlarını temsil eden ve böylesine önemli bir vizyona, misyona, saygınlığa sahip olan KEGİAD'ı ziyaret ederek onların talep ve sorunlarını dinlemek istedik. Bizleri konuk ettikleri için teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinin önemine dikkat çeken Pektaş, “Biz Gümüşhane’nin evladıyız. Biz daima Gümüşhane'yi daha ileri nasıl taşırımın, daha iyi nasıl hizmet sunarımın hesabını yaptık. AK Parti'de de dava bilinciyle dava adamı olarak siyaset yapmaya çalışıyorum. Önümüzde çok önemli bir genel seçim var. Bu seçim Türkiye'nin bu günü ve geleceğine ışık tutacak bir seçim. Bu seçimde AK Parti olarak sadece diğer partilerle değil dış etmenlerle de mücadele edeceğiz. Dünya ölçeğinde gerçekleşecek bu denli önemli olan 2015 genel seçimlerinde devletimizin ve milletimizin hizmetkârı olmak için aday adaylığımı açıkladım. Sizi gençlerden isteğim Kelkit  için önemli olduğunu düşündüğünüz her projenin çalışmasında ekibinize beni de dâhil etmenizdir. Allah hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Kelkit Genç İşadamları Derneği (KEGİAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özer Yapıcıoğlu ise ziyaretinden dolayı Pektaş’a teşekkür ederek, Pektaş’ı uzun yıllardır tanıdıklarını söyledi. Yapıcıoğlu, “Cihan Pektaş’ın  milletvekili aday adayı olması bizleri ziyadesi ile memnun etti. Kendisi gerek Gümüşhane'de bulunduğu dönemde gerekse Ankara’da yöneticilik yaptığı dönemde bizlerle irtibatını hiç kesmedi. Derneğimizin büyük organizasyonlarında bizlere her anlamda çok büyük destekler vermiş biri olarak kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz.” dedi.

PEKTAŞ’TAN MEMUR-SEN'E ÖVGÜ

Pektaş, Kelkit  Genç İşadamları Derneği'nin ardından Memur- Sen Kelkit İlçe Başkanı Yılmaz Çakıcı ve üyelerini de ziyaret etti. Memur-Sen'in çizgisi, duruşu ve çalışmalarıyla örnek bir sendika olduğunu kaydeden Pektaş, "Yılmaz Çakıcı Başkanımızın ve Memur-Sen çatısı altında bulunan sendika üyelerinin yakından takip ediyorum. Çalışan haklarının kazanılması yolunda verdikleri örnek sendikacılık ve dava sahiplenmesi konusunda ortaya koydukları dik duruş sebebiyle kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İlçe Başkanı Yılmaz Çakıcı ise Cihan Pektaş’ın  bir dava adamı olduğunu belirterek, “Millete hizmet yolunda atılan her adımın, tüketilen her nefesin muteber olduğunu ve bu sürecin Kelkit için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ediyoruz. Sahip olduğunuz bilgi, deneyim ve tecrübeler ile Gümüşhane için iyi işler yapacağınıza dair inancımız tam. Çıkmış olduğunuz bu hayırlı yolda başarılar diliyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER