Saraçoğlu CHP’nin yeni Merkez ilçe Başkanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığına Tekin Saraçoğlu seçildi.

Saraçoğlu CHP’nin yeni Merkez ilçe Başkanı oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanlığına Tekin Saraçoğlu seçildi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından mazbatasını alarak görevine başlayan Saraçoğlu, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Yönetim kurulu görev dağılımından sonra çalışmalarını belirli bir takvim çerçevesinde çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Saraçoğlu, öncelikle mahalle sorumlularını tespit ederek, üye kampanyası çalışmalarını başlatacaklarını söyledi.

Saraçoğlu, “Köy gezilerini belirli bir plan dahilinde mutlaka gerçekleştireceğiz. Parti içi eğitim çalışmalarına önem vereceğiz. Parti programı ve tüzük doğrultusunda çalışmalarımızı yapmaya gayret edeceğiz. Siyasi partilerde görev değişimi bir bayrak yarışıdır. Bizden önceki arkadaşlarımız gibi bizlerde bu bayrağı şimdi devralıyoruz. Bugüne kadar partimize emeği ve hizmeti geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ebediyete intikal eden partililerimizi rahmetle anıyoruz. Devraldığımız bu görevi kimseyi dışlamadan ayırmadan iyi niyetle samimiyetle ve maksimum gayretle yürütmeye çalışacağız. Sizlerin de bu önemli ve onurlu görevde bizlere yardımcı olacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Saraçoğlu’nun yönetim kurulu asil listesi şu isimlerden oluştu: “Turan Ağaç, Rüstem Akdemir, Nazan Aras, Hüseyin Ataç, Belgin Çakır, Kemal Dağdeviren, İsmail Demirel, Nuran Demir, İhsan Kara, Salih Kara, Mehmet Mutaf, Hüseyin Salantur, Ejder Turhan, Sema Ürkmez”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yeni il yönetimi ile uyumlu çalışamayacakları gerekçesiyle görevlerinden istifa etmiş ve 16 Mart tarihinde kamuoyuna deklare etmişlerdi.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 09:48

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER