Zor: Milletimizin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor kongre süreci ve adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zor: Milletimizin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor kongre süreci ve adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Görevde olduğu süre boyunca farklı başarılara imza attıklarını belirten Zor, “Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kongre süreci ile ilgili yaptığı açıklamada seçimlerde alınan başarılı sonuçlara da değinen Zor, “Biz Ak Parti Merkez İlçe Yönetimi olarak görevde olduğumuz süre boyunca, partimizin siyasi anlayışından taviz vermeden çalışarak farklı başarılara imza attık. 2014 yerel seçimlerinde, 15 yıldır kazanılamayan belediye seçimin kazandık ve yüzde 57,7’lik oy oranıyla Türkiye dördüncüsü olduk. Yine 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 75,1 oy oranıyla ilimizi Türkiye üçüncülüğüne taşıyarak yeni bir başarıya imza attık. Yaptığımız çalışmalar sonucunda göreve geldiğimiz tarihte yaklaşık 4 bin 500 olan üye sayısını 5 bin 500 civarına yükselttik. Mahallelerimizde ve köylerimizde temsilciler belirleyerek vatandaşların çalışmalara katkı sağlamasına yardımcı olduk. Bu çalışmalar ve başarılı sonuçlardan sonra kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilimize teşekkür ziyaretinde bulundu.” şeklinde konuştu.

“GENEL MERKEZ TARAFINDAN ADAY GÖSTERİLDİM”

AK Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterildiğini dile getiren Zor, “Yaptığımız çalışmalar ve başarılı sonuçlar neticesinde, Ak Parti Genel Merkezi tarafından Gümüşhane Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimin devam etmesi için adaylığım uygun görüldü. Genel Merkezimizin teveccühü ile bugüne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Bugün yapılacak olan beşinci olağan Merkez İlçe Kongremizin huzur, kardeşlik ve barış içerisinde geçmesi en büyük arzumuzdur. Bu duyguyla kongremizin Ak Parti ailesine, milletimize, ülkemize ve bizlere hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan dilerim.” dedi.

ÖMER ZOR KİMDİR?

25.12.1959 yılında Gümüşhane Merkez Kocayokuş Köyünde doğan Zor İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Gümüşhane’de tamamladı. Gümüşhane Mareşal Çakmak Eğitim Enstitüsünden 1980 yılında mezun oldu. 1981 yılında öğretmen olarak Kastamonu`da göreve başlayan Ömer Zor ardından Şanlıurfa, Sivas ve Gümüşhane de görev yaptı.

2007 yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yılın öğretmeni seçilerek Gümüşhane Atatürk İlköğretim Okulu adına ilimizi temsilen Cumhurbaşkanlığı makamında kabul edildi.

1993-2008 yılları arasında Memur-Sen ‘ e bağlı Eğitim Bir-Sen sendikasında aralıksız olarak yönetim kurulu üyesi olarak görev yaparken, 1994 yılında Milli Gençlik Vakfı Teşkilat Başkanlığına seçilen Zor 28 Şubat 1997 yılına kadar başkan olarak görev yaptı.

2008 ve 2012 yıllarında ilimizde düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi 2. Dönem ve 14. Dönem Eğitim Programlarına katılarak “Ak Parti Siyaset Akademisi” belgesini alan Zor, 2008 yılında 28 yıllık eğitim hayatından emekli oldu. Daha sonra 23.01.2008 yılında AK Partiye üye olan ve Merkez İlçe Yönetim kurulunda görev alan Ömer Zor aktif siyaset hayatına başladı.

02.09.2009 tarihinde yapılan Ak Parti 3.Olağan Kongresinde Merkez İlçe Sosyal işler başkanlığı görevine, 27.12.2011 tarihinde yapılan Ak Parti 4.Olağan Kongresinde Merkez İlçe Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi.

06.02.2014 yılında Genel Merkez tarafından Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Zor, halen bu görevi yürütmekte. Genel Merkez tarafından Ak Parti Merkez İlçe Başkan Adayı olarak gösterilen Ömer Zor evli ve 6 çocuk babası.
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER