Ayvaz: Voleybol ülkesinin voleybol şehriyiz

Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Atilla Ayvaz, ülke olarak voleybol sporunda uluslararası düzeyde elde edilen başarıların benzerinin de son yıllarda Gümüşhane voleybolunda yaşandığını söyledi.

Ayvaz: Voleybol ülkesinin voleybol şehriyiz

Yaptığı açıklamada Efeler ligi dahil voleybolda birçok heyecanın yaşandığı Gümüşhane Voleybolunda, önümüzdeki sezon iki takımla 1. ligde mücadele edileceğini belirten Ayvaz, geçen sezon Voleybol 2. ligde başarılı bir şekilde sezonu tamamlayan temsilcilerimiz Gümüşsu Gümüşhanespor ve Şiran Akademi voleybol talkımlarının Gümüşhane’yi voleybol 1. liginde temsil edeceklerini hatırlattı.

Gümüşhane’nin özellikle voleybol sporunda ülke genelinde önemli bir konuma geldiğini ifade eden Ayvaz, “Öncelikle ilimizi Türkiye Voleybol 1. liginde temsil edecek olan Gümüşsu Gümüşhanespor ve Şiran Akademi takımlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Türkiyede Voleybol sporunda marka olan ilimizde 1. ligde iki takımın yer alacak olması bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır” dedi.

Gümüşhane’de altyapılarda geçmişten bugüne bakıldığında salon sporlarına oldukça önem verildiğini ve bugün elde edilen sportif başarılarla da bunun karşılığının alındığını ifade eden Ayvaz, “Bakıldığında ilimiz de faaliyet gösteren tüm takım sporları içinde harcanan onca maddi ve manevi emek, sadece düşük bütçelere ve dar imkanlara rağmen Voleybol ile karşılık bulmuştur. Voleybolda dünyada Türkiye, Türkiye’de de Gümüşhanemiz çok iyi bir seviyededir. Kulüplerimiz ile yaptığımiz ortak projeler ve istişareler meyvelerini vermeye başlaması ilimiz Voleybolu adına sevindirici sonuçlar doğurmuştur. İlimiz Voleyboluna dair hedeflerimiz ve beklentilerimiz gerçekten çok büyük. Uzun vadede başarılarla dolu bir hedefimiz var” ifadelerini kullandı.

Açıklamasının son bölümünde Gümüşhane’nin gerçek anlamda bir spor kenti olduğunun altını çizen İl Temsilcisi Ayvaz, “Tüm Gümüşhanelilerden bizlere destek olmalarını ve hedeflerimize daha çabuk ulaşmamızı sağlamada desteklerini bekliyoruz. Tüm şehrin el birliği ile çok daha güzel günler bizlerle olacaktır diye umut ediyoruz. Önümüzdeki sezon tüm maçlarımızda taraftarlarımızdan tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Haber: Zeynep KAYA
 

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER