Bölgesel Lig’de Türk Telekomspor ikinci oldu

2015-2016 Bölgesel Voleybol Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Türk Telekomspor ikinci oldu.

Bölgesel Lig’de Türk Telekomspor ikinci oldu
2015-2016 Bölgesel Voleybol Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Türk Telekomspor ikinci oldu.

Gümüşhane’nin ev sahipliğinde Aydın Doğan Spor Salonu’nda düzenlenen Bölgesel Voleybol Amatör Ligi grup müsabakalarında temsilcilerimiz Gümüşhane Türk Telekom ikinci olurken, Gümüşhane Gençlik spor ise üçüncü oldu. Müsabakaya; Erzincan Gençlik Spor, Bayburt Gençlik Merkezi Spor, Gümüşhane Gençlik Spor, Gümüşhane Telekom Spor katıldı.

Müsabakalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Türkiye Federasyonu Gümüşhane İl Temsilcisi Kemal Emiroğlu, yapılan zorlu müsabakalarda gayret gösteren oyuncuları tebrik ederek ileriki yıllarda daha başarılı olacaklarını söyledi. Emiroğlu, “Müsabakalar 4’lü grup müsabakasıydı. Müsabakalarda; Erzincan Gençlik Spor 8 puanla birinci, Gümüşhane Türk Telekom 4 puanla ikinci, Gümüşhane Gençlik SPOR 3 puanla 3’üncü, Bayburt Gençlik Spor da 3 puanla sonuncu oldu” dedi.

Gümüşhane’ye hizmet noktasında ellerinde gelen gayretle çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Emiroğlu, “Sorunsuz güzel müsabakalar yapıldı. İnşallah önümüzdeki yıllarda üst düzey müsabakalar yapılabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Gümüşhane’de okul müsabakaları ve alt yapı müsabakalarında birinci olan takım il dışına davet ediliyordu. Okullarda görev yapan hocalarımızla yapılan istişareler sonucunda il dışına gidecek fazla takım oluştu. Gümüşhane’de voleybolu üst seviyeye çıkarmak ve bizim başarımızdan öteye daha da başarılı olmak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜMÜŞHANE TARİHİNDE İLK DEFA İKİ TAKIM GRUPLARA KATILMAYA HAK KAZANDI

Okullar arası grup müsabakalarına Gümüşhane’den iki takımın katılacağını belirten Emiroğlu, “Birinci olan erkek yıldız takımımız Trabzon’a, ikinci olan takımımız da Şiran Atatürk Okulu Malatya’ya gidecek. Gümüşhane tarihinde ilk defa iki takım gruplara katılmaya hak kazandı. İnşallah önümüzdeki yıllarda da iki takımımız birden müsabakalara katılmaya hak kazanarak İlimizi temsil noktasında iyi yerlere getirmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER