Çakıroğlu Avrupa üçüncüsü oldu

Gümüşhaneli sporcumuz Emirhan Çakıroğlu, Antalya’da düzenlenen WAKO Büyükler Masterlar Avrupa Kick Boks Şampiyonasında Avrupa 3.oldu.

Çakıroğlu Avrupa üçüncüsü oldu

Antalya’da düzenlenen şampiyonaya 39 ülkeden yaklaşık bin 500 sporcu katıldı. Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü Sporcumuz Emirhan Çakıroğlu, katıldığı yarışmada büyük erkekler 89 kilogramda Avrupa üçüncüsü olarak yarışmayı tamamladı.

Kick Boks İl Temsilcisi ve Kulüp Antrenörü Erol Eroğlu, 2022 yılı içerisinde bir çok başarı elde ettiklerini ve yılı Avrupa üçüncülüğüyle tamamladıklarını belirterek bu başarıların alttan gelen sporculara örnek olacağını ve ilerleyen yıllarda bir çok başarılı sporcu yetişeceğine inandığını söyledi.

2023 yılı hedeflerinin İspanya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılmak olduğunu ve çalışmalarının bu yönde olduğunu ifade eden Eroğlu, “Bu hususta il içinden ve il dışından bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle bizlere her hususta her zaman destek veren ve her zaman yanımızda olan İl Müdürümüz Mücahit Atalay’a teşekkür ediyorum. Bu başarının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER