Gümüşhane Üniversitesi set vermeden şampiyon oldu

Gümüşhane Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Trabzon’da bölge üniversiteleri arasında düzenlenen voleybol turnuvasında rakiplerine set dahi vermeden şampiyon oldu.

Gümüşhane Üniversitesi set vermeden şampiyon oldu

Geçtiğimiz pazartesi günü Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Hasan Polat Spor Salonunda başlayan şampiyonaya Gümüşhane Üniversitesi, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi ve Bayburt Üniversitesi katıldı.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlük Örgütü Beden Eğitim Bölüm Başkanı öğretim görevlisi Necati Yılmaz’ın liderliğinde turnuvaya katılan temsilcimiz rakiplerine set vermeden tüm maçları 3-0 aldı ve final müsabakasında Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini de set vermeden 3-0 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’nun 9 üyesinden birisi olan hem ülke genelinde hem de Gümüşhane’de voleybola can veren isimlerden birisi olan Necati Yılmaz, şampiyonluğun ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gümüşhane Üniversitesi erkek voleybol takımı set vermeden şampiyon olmuştur. Kadın takımımız ise 4. Olmuştur. Gurur duyuyor ve tebrik ediyorum. Gümüşhane'ye ve üniversitemize yakışan oyun ve davranışları için öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Varolun çocuklar....”

Şampiyonada Gümüşhane Üniversitesi kadın voleybol takımı da 4.oldu.,


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER