Gümüşhane Voleybol İl Temsilciliğinde Atila Ayvaz dönemi

Türkiye Voleybol Federasyonu Gümüşhane İl Temsilciliğine Atila Ayvaz getirildi.

Gümüşhane Voleybol İl Temsilciliğinde Atila Ayvaz dönemi

Türkiye Voleybol Federasyonu Gümüşhane İl Temsilciliğine Atila Ayvaz getirildi.

2006 yılına kadar Voleybol İl Temsilcisi olarak Gümüşhane’ye hizmet eden Ayvaz’ın yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra yeniden Voleybol İl temsilciliğine seçilmesi Voleybol camiası tarafından mutlulukla karşılandı.

Kendisini bu makama layık gören herkese teşekkür eden Ayvaz, amacının Gümüşhane’de voleybolun gelişimi için altyapıya önem vermek ve gençleri voleybola kazandırarak böylece Gümüşhane’nin bir Voleybol fabrikası haline dönüşmesini sağlamak olduğunu söyledi.

An itibariyle Gümüşhane’de bir bayan ve bir de erkek takımı olmak üzere iki tane 1. Lig takımının olduğunu belirten Ayvaz, bunun çok büyük bir fırsat olduğunu, fakat aynı şekilde bu takımlarda Gümüşhaneli gençlerinin olmamasının da üzüntü verici olduğunu söyledi.

Kulüpler düzeyinde yıllardır alt yapı maçlarının oynanmamasının bu duruma sebep olduğunu belirten Ayvaz, bunun için alt yapıya çok büyük önem vereceğini dile getirerek, “İlimizde kulüpler düzeyinde yıllardır oynanmayan alt yapı maçlarının bundan sonra her yıl düzenli olarak bir festival havası içerisinde yapılacak. Böylece Gümüşhane’den de Türk Voleyboluna sporcu kazandırılacak” dedi.

Asıl başarının altyapı faaliyetlerinde olduğunu belirten Atila Ayvaz, “Bunun için Gümüşhane’de ki Voleybol camiası ile birlikte en iyisini yapmak, Türk Voleyboluna ve Gümüşhane Voleyboluna katkıda bulunmak için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlatacağız. Bunun için de eski-yeni tüm spor ve sporcularımız, kulüpler ve yöneticilerimiz, spor adamlarımız, beden eğitimi öğretmenlerimiz, tüm antrenör ve hakemlerimiz ile Gümüşhane Voleybolunu harekete geçirmemiz gerekir. Böylece Türk Voleyboluna Gümüşhane damgasının vurulacağını söyledi” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER