Hentbol’de 2 dev transfer

Türkiye Hentbol 1.lig Erkekler Can Çağnay sezonunda mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, 2 önemli transfer gerçekleştirdi.

Hentbol’de 2 dev transfer

Türkiye Hentbol 1.lig Erkekler Can Çağnay sezonunda mücadele edecek olan temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübü, 2 önemli transfer gerçekleştirdi.

Sağ oyun kurucu ve sağ kanat pozisyonlarında genç milli takım düzeyinde ve 1. lig, süper lig tecrübesi olan Zekican Kuran ve Türkiye Hentbol Milli takımlarında yaklaşık 400 kez milli olan ve milli takım kaptanlığı yapan, farklı süper lig takımlarında ve Trabzonspor hentbol takımında yıllarca takım kaptanlığı yapan süper ligin deneyimli oyuncusu İsmail Engin Haliloğlu kadroya dahil edildi.

Takımımız Türkiye Hentbol Federasyonu başkanlığının 2017-2018 faaliyet programında yer alan Erkekler 1. Ligine hazırlık çalışmalarına ve transfer görüşmelerine 15 Haziran 2017 tarihinde başlayarak teknik kadro ve takım temel dinamiklerini oluşturdu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kulüp Başkanı Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerinin hedefi olan süper lig parolasıyla yola çıkarak 24 Temmuz’da antrenman periyoduna başlayan takımımız 2017-2018 sezonunun antrenman dönemi sonrası performans gelişiminin üst düzeye çıkarılmasının yanında takım olma yolunda çok önemli mesafeler kat etti.

Bu birlikteliği ve performans verilerindeki optimal düzeyin müsabaka verimliliğini görebilmek adına 21-24 Ağustos 2017 tarihlerinde Ankara’da Hakem ve Gözlemciler Derneğinin düzenlediği süper lig takımlarının katıldığı turnuvada 3 müsabakada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan temsilcimiz turnuvayı 2.sırada bitirdi.

Bu doğrultuda iki sporcuyu deneyerek olumlu grafik çizmeleri ve takıma katkı sağlayacağı inancıyla transfer görüşmeleri yapılarak yönetim kurulu kararı doğrultusunda transferleri gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER