Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7060 %0.02
50,1842 %0.04
5.968,49 % 1,12
Gümüşhane Haberleri Spor Torul, Hentbol'da Lideri Devirdi

Torul, Hentbol'da Lideri Devirdi

Gümüşhane Amatör Hentbol Liginde mücadele eden Torulspor, grubun son maçında lider Polisgücünü 24-21 yenerek, koltuğu devraldı.

752
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane Amatör Hentbol Liginde mücadele eden Torulspor, grubun son maçında lider Polisgücünü 24-21 yenerek, koltuğu devraldı.

Aydın Doğan Spor Salonunda yapılan ve son derece çekişmeli geçen müsabakada ortaya koyduğu mücadele ile taraftarların beğenisini toplayan Torulspor, bu sonuçla grup birinciliğini elde ederek, yarı finale yükselmeye hak kazandı.

Önümüzdeki sezon hentbol branşında 3.lige katılmak için iyi bir alt yapı oluşturduklarını ifade eden Antrenör Tolga Yılmazer, “Gümüşhanemizi 3.ligde temsil etmek için çabalıyoruz. Bize desteklerinizi esirgemeyin. Hentbolda Torul olarak tarihimizde ilk kez takım kurduk ve engel tanımadan tarih yazmaya devam ediyoruz. Bu başarılarda bize maddi ve manevi destekte bulunan idarecilerimizden Abdullah Yılmaz ve Nizamettin Yılmazer’e ve ayrıca sahada rüzgar gibi esen takım oyuncularıma Torul adına teşekkür ederim. Bizlere yeni bir branş kazandırdılar. Önümüz açık, anlımız ak yolumuza devam ediyoruz.” dedi.
Yorumlar
E
ERKAN ŞEKER 10 yıl önce
yüreğine sağlık üstadım
BEĞENME
0
CEVAPLA
n
nerede yaşıyorsun 10 yıl önce
iş kazaları en aza mı indirildi? soma maden faciasının sebebi de bu yeni kanunlar mı yoksa? birileri saraylarda yaşasın diye ne kadar küçük düşürüyorsunuz kendinizi yazık. eskiden lise mezunları bile iş bulabilirken şimdi milyonlarca üniversiteli işsiz var ve işsiz sayısı düştü öyle mi? liseleri 4 yıla çıkarmakla bile milyonlarca kişi işsiz sayısı azalmış gibi gösterildi yetmedi her ile üniversite açılıp insanlar okuyormuş gibi gösterildi ve işsiz sayısı az çıksın diye uğraşıldı. yine yetmedi işsiz sayısı artıyor ve halen daha işssiz sayısı azaldı sanıyorsunuz. siz hangi ülkede yaşadığınızın farkında mısınız?
BEĞENME
0
CEVAPLA