Türk Telekom'dan Fen Lisesine spor malzemesi

Türk Telekom Gümüşhane İl Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Telekom Fen Lisesi’ne spor malzemesi aldı.

Türk Telekom'dan Fen Lisesine spor malzemesi
Türk Telekom Gümüşhane İl Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Türk Telekom Fen Lisesi’ne spor malzemesi aldı.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, teknoloji, altyapı ve insan kaynağına yaptığı yatırımların yanı sıra, ülke çapında hayata geçirdiği “Türkiye’ye Değer” sosyal sorumluluk projeleriyle de toplum yaşamına değer katıyor.

Türk Telekomünikasyon A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilerek temin edilen çeşitli spor malzemeleri önceki gün Türk Telekom Fen Lisesi’nde organize edilen törenle okul yönetimine teslim edildi.

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş, Türk Telekom İl Müdürü Hüseyin Karasoy’a teşekkür ederek her zaman her konuda okullarının desteklediklerini belirtti.

İl Telekom Müdürü Hüseyin Karasoy da tören esnasında yaptığı konuşmada Türk Telekom’un Türkiye’ye değer sloganı ile yola çıktığı sosyal sorumluluk projelerini, eğitime verdiği değeri Türkiye’nin dört bir yanında yaptırdığı okullar ile kanıtladığını belirterek, Türk Telekom’un gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle son üç yılda 80’den fazla ulusal ve uluslararası ödüle layık görüldüğünü sözlerine ekledi.

Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun etkisinden hareket eden Türk Telekom’un, sporun alt yapısına yaptığı yatırımlarla 10 yılda 30 bini aşkın genç sporcunun yetişmesini sağladığına değinen Karasoy Türk Telekom Yöneticisi olarak böyle projelerin her zaman içinde olmanın gurur verici olduğunu söyledi. Türkiye’ye değer sloganı ile sözlerini tamamlayan Karasoy, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.
Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2015, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER