Ara
Gümüşhane
Kapalı
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8174 %0
50,4203 %0.05
6.120,20 % 0,17
Gümüşhane Haberleri Spor Veteranlar liderlik koltuğuna oturdu

Veteranlar liderlik koltuğuna oturdu

2018-2019 Veteranlar ve Mastırlar (40 yaş üstü) Futbol Liginde mücadele eden Gümüşhane Veteranlar takımı 3 haftanın sonunda grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

477
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

2018-2019 Veteranlar ve Mastırlar (40 yaş üstü) Futbol Liginde mücadele eden Gümüşhane Veteranlar takımı 3 haftanın sonunda grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Geçtiğimiz sezon Türkiye 8.olan Gümüşhane Veteranlar kulübü Erzincan takımıyla 0-0, Kelkitspor’u 1-0 ve Pazarspor’u maça çıkmadığı için 3-0 hükmen galip ederek 7 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Başkanlığını Günay Muslu’nun üstlendiği, antrenörlüğünü İhsan Pelit ve Halit Pezik’in yaptığı temsilcimiz haftada 3 idman yaparak kondisyon ve teknik taktik çalışmalarla iddiasını sezon sonuna kadar sürdürecek.

Antrenör Pelit, kendini genç hisseden 40 yaş üstü veteranlar olarak amaçlarının grup birincisi olarak Antalya’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmak olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını kaydetti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *