Voleybol Grup Müsabakaları Başladı

Gümüşhane'de okullar arası gençler bayan- erkekler voleybol grup müsabakaları 10 ilden, 18 takımın katılımıyla bugün başladı.

Voleybol Grup Müsabakaları Başladı
Gümüşhane’de okullar arası gençler bayan- erkekler voleybol grup müsabakaları 10 ilden, 18 takımın katılımıyla bugün başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2012-2013 Eğitim Öğretim yılı okul müsabakaları faaliyet programında yer alan, gençler bayan-erkek voleybol grup müsabakaları 16 Şubat tarihine kadar sürecek.

Aydın Doğan Spor salonunda düzenlenen müsabakalarda erkeklerde 10, bayanlarda 8 takım mücadele edecek.

Turnuvaya Bayanlar’da Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları, Erzincan Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Giresun Bulancak Teknik EML, Gümüşhane Anadolu Lisesi, Rize Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Sivas Hacı Mehmet Sabancı Lisesi, Trabzon Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, Tunceli Güzel sanatlar Spor Lisesi, erkeklerde Ankara Batıkent Şevket Evliyagil Ticaret Lisesi, Bayburt Aydıntepe ÇPL, Erzincan Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Giresun Merkez 125. Yıl Teknik ve EML, Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi, Rize Fındıklı Şehir Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi, Sivas Atatürk Endüstri Meslek Lisesi, Tokat Niksar teknik ve EML, Trabzon Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip lisesi ve Tunceli Pertek Mustafa Kemal Lisesi katılıyor.
Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 16:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
isimsiz
isimsiz - 11 yıl Önce

gelen sporcular nerde kalıyor

Prof Dr Ramazan inci
Prof Dr Ramazan inci - 7 ay Önce

Yaşasın Cumhuriyet!
Kaleminize be beyninize sağlık

SIRADAKİ HABER