Torul Gençlik’in hedefi 1. Lig

Torul Gençlik transfer çalışmaları doğrultusunda hemşerimiz Ahmet Pezük’ü renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor.

Torul Gençlik’in hedefi 1. Lig
Torul Gençlik transfer çalışmaları doğrultusunda hemşerimiz Ahmet Pezük’ü renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor.

Erkekler Voleybol 2’nci liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda en az 3 oyuncuyu kadrosuna dahil etmek isteyen Torul Gençlik, Ahmet Pezük’le görüşme halinde olduklarını bildirdi.

Birinci lige yükselmek için devre arası kadrosunu güçlendirmek isteyen Torul Gençlik, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. 16 Ocak’ta Melikgazi Belediye ile kendi evinde karşılaşacak olan temsilcimiz ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Torul Gençlik Antrenörü Ümit Terzi, “Sezon başından beri hedefimiz birinci ligdi. Bu doğrultuda bütçemize uygun bir takım yaparak lige başladık. İlk yarıyı 4’üncü sırada bitirdik. Sezon içerisinde 1-2 oyuncumuzun sakatlanmasıyla istediğimiz sonuçları alamadık ama yine de iyi durumdayız” dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşan Terzi, “Şu anda 28 takım var. Bu 28 takımdan 2 takım birinci lige çıkacak. Biz de bu iki takımdan birisi olmak istiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda transfer yapmaya çalışıyoruz. 10 gün içerisinde 3 oyuncuyu kadromuza dahil etmeyi planlıyoruz. Tabi ki tüm planlar bütçemizin doğrultusunda yapılacak. Bu transferlerle 2 hafta içerisinde iyi bir takım oluşturabileceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Transfer çalışmaları doğrultusunda Ahmet Pezük’le görüşme halinde olduklarını kaydeden Terzi, “Kendisiyle görüşmemiz sürüyor. Bize katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

Diğer takımların da çok iyi transferler yaptığına dikkat çeken Terzi, “Rakiplerimiz çok iyi transferler yapıyorlar. Trabzonspor olsun, Hatay olsun, Tokat Niksar, Adana gibi kulüpler çok iyi transferler yaptılar. İşimiz zor ama yapacağımız takviyelerle Gümüşhane’yi spor anlamında en üst ligde temsil etmek istiyoruz. İnşallah da bunu başaracağız. Başkanımızın verdiği emeğin katkısı bu olması lazım” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER