Torul’da Galibiyet Sevinci

Gümüşhane Torul Gençlikspor, Çarşamba günü Türkiye Kupası mücadelesinde Galatasaray’a konuk olacak.

Torul’da Galibiyet Sevinci
Türkiye Voleybol Erkekler birinci ligindeki temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlikspor’da galibiyet sevinci.

Kulüp Başkanı Evren Evrim Özdemir, hafta sonu karşılaştıkları ve 3-1 yendikleri Greenwich Saat TED Kolejliler galibiyeti ile takımın moralinin yerine geldiğini söyledi.

Ligdeki ilk galibiyeti bu müsabaka ile aldıklarını ve üç puanla tanıştıklarını söyleyen Özdemir, saha ve seyirci avantajıyla birlikte elde ettikleri 3 puanın çok değerli olduğunu belirterek, “Greenwich Saat TED Kolejliler'i yenerek hem 3 puanla tanıştık hem de sezonun ilk galibiyetini aldık. İyi oyunla rakibimizi 3-1 yenmemiz bizleri olduğu kadar taraftarlarımızı da mutlu etti. 4 puanla yedinci sırada bulunuyoruz. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanarak iyi sonuçlar alacağımdan eminim.” dedi.

Teledünya Türkiye Kupası II.etap grubunda 7 Kasım Çarşamba günü saat 16.30’da İstanbul’da Galatasaray ile karşılaşacaklarını dile getiren Özdemir, //www.voleybol.tv/canliyayin.php?salon_id=4 adresinden canlı olarak yayınlanacak müsabakada gurbetçi hemşehrilerinin salonu doldurmasını beklediklerini söyledi.

Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak 2. etap müsabakasının sonunda rakibini eleyen takımın çeyrek finale yükseleceğini ifade eden Özdemir, “TED maçının ardından ara vermeden Galatasaray maçının hazırlıklarımıza başladık. Galatasaray'ın gücünü biliyoruz. Biz mütevazı bir takımız. Dileğimiz bu karşılaşmadan galip ayrılmak. Umarım öyle olur.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2012, 20:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER