Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane'de Hız Kesmiyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Turgut Şahinöz, İl Başkanı Rıdvan Taşkın ve Belediye Meclis Üyesi adayı Miktat Başer ve diğer parti üyeleriyle birlikte dernek ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane'de Hız Kesmiyor
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Turgut Şahinöz, İl Başkanı Rıdvan Taşkın ve Belediye Meclis Üyesi adayı Miktat Başer ve diğer parti üyeleriyle birlikte dernek ve esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Aktutan Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin talebi üzerine derneği ziyaret eden Şahinöz ve ekibi burada vatandaşlarla bir araya geldi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Şahinöz, bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve bugünden itibaren yapacakları çalışmaları anlattı.

Şahinöz ziyaretinde şunları söyledi: “Gümüşhane’nin nüfusu bundan sonra devamlı artmaya devam edecektir. Önümüzdeki beş yıl Gümüşhane’nin nüfusu yüzbini bulması ihtimaldir. Bizler bu yönde projeler geliştirdik ve her gittiğimiz yerlerde de bu proje kitabımızdan bırakıyoruz. Bizler Büyük Birlik ailesi olarak her zaman milletimizin yanında olan bir siyasi partiyiz. Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz günlerde 28 Şubat’ın 17. yıl dönümüydü hatırlarsanız. O günlerde Muhsin Yazıcıoğlu’nun muhteşem bir sözü vardı “Namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam” demişti. Buradan da anlaşılacağı üzere bizler her zaman milletimizin yanındayız ve daima yanında olmaya da devam edeceğiz. Bizler makama değil, hizmete talibiz.” dedi.

Üniversite konusuna da değinen Şahinöz, “Ben bir eğitimciyim. Aslında üniversitemiz bizim için çok değerli. Zaten üniversitemiz yeni açılan üniversiteler arasında dereceye sahip. Başarılı öğrencilerimiz var. Bizler tüm öğrencilere sahip çıkmalıyız. Onlar bizim misafirlerimiz ki biz biliyoruz Anadolu insanı misafirperverdir. Hatta kendisi yemese bile en iyisini misafire ikram eder Bu yüzden öğrencilerimize ve üniversitemize sahip çıkmalıyız. Onları güzel bir şekilde ağırlamalıyız.” diye konuştu.

Gümüşhane’nin siyaset gündemini değerlendiren Şahinöz, Gümüşhane’de siyasetin kısır bir yapılanma olduğunu, uzun zamandır iki parti arasında bir yarış olduğunu belirterek, bu yarış kişiselleşmiş bir yarış olduğunu söyledi. Şahinöz, iki seçim üst üste, aynı partilerin aynı adaylarını gösterdiğini dile getirerek, şöyle konuştu: “Sanki bir rövanş yapılıyor. Bu ilde başka aday yok mu? Bir parti dördüncü kez aynı adayla yarışa gidiyor. Diğeri de kaybettiği aday ile tekrardan yarışa giriyor. Yirmiye yakın aday olsun. Herkes kendisini göstersin. Halkımızın karşısına farklı yüzler çıksın. Zaten bu durum Gümüşhane siyasetine de kalite getirir.”

Vatandaşlardan alternatif oldukları için olumlu geri bildirimler aldığını kaydeden Şahinöz, “Halk, iyi ki geldiniz diyor. Biz kime oy vereceğimizi şaşırmıştık. Bir alternatif olması gerekiyor ve bizim de bunu sağladığımız yönünde çok güzel geri bildirimler alıyoruz. Hatta öğrencilerimiz de projelerimizi beğendiklerini söyledi. Bizlerin projeler ile geldiğini diğerlerinin ise başka şeylerle geldiğini söylüyor.  Bazı siyasi partilerin öğrencilerin karşısına para ile gelmesinden öğrencilerimiz çok rahatsızız. Kendilerini aşağılanmış hissediyorlar. Öğrencilerimiz 50 veya 100 TL’lik adammışlar gibi kendilerine çek uzatıldığını söylüyor. Kendilerinin 50 TL’ye satın alınabileceğini düşünüyorlar. Bunlar siyasetin kirli yüzü. Bu yüzden halkımız siyasetten ve siyasetçiden nefret eder hale geldi. Siyaset sadece çekle değil, başka satın alma yöntemleri de geliştirdi. Bu tür oyunlara halkımızın ve öğrencilerimizin kanmamaları gerekir.” dedi.

Makama ve mevkiye talip olmadığını, hizmete talip olduğunun altını çizen Şahinöz, “Harar halkın. Bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Birkez daha diyorum büyük bir Gümüşhane için Büyük Birliği Seçin.”  diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER