Bilgin aday adayı oldu

İzmir Torbalı Tapu Müdürlüğünde çalışan Burha Bilgin, Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.

Bilgin aday adayı oldu

İzmir Torbalı Tapu Müdürlüğünde çalışan Burha Bilgin, Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde Belediye Başkan aday adaylığı için AK Parti’ye müracaatını gerçekleştirdi.

Parti binasında yetkililere gerekli evraklarını doldurarak teslim eden Bilgin, burada yaptığı açıklamada Kürtün’ün hizmeti, değişimi ve gelişimi hak ettiğini söyledi.

Seçimlerde doğup büyüdüğü, her daim gurur duyduğu, gönlüne koyduğu memleketi Kürtün’e Belediye Başkan aday adaylığı için İzmir Torbalı Tapu Müdürlüğündeki görevimden istifa ettiğini kaydeden Bilgin, “Değişim ve gelişime direnilemez! Yeni bir soluk, yeni girişimler, yeni yatırımlar ve ilçemiz için yeni bir nefes niyetiyle çıktığımız bu yolda Kürtün için, değişim ve gelişim için, geleceği emanet edeceğimiz gençlerimiz, çocuklarımız için desteklerinizi bekliyor, güzel ülkem Türkiye’min birçok ilini gezmiş, görmüş biri olarak sizleri Kürtün’ün kaderini değiştirmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Burha Bilgin kimdir?

1987 yılında Gümüşhane ili Kürtün ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gümüşhane Kürtün’de, yükseköğrenimini ise Anadolu Üniversitesinde tamamlamıştır. 

2008 yılında Kürtün İlçesinde Bilişim Üzerine işyeri açmış ve ondan öncede ticaret anlamında çalışmalar yapmış ve memurluk nedeni ile işyerlerini kapatmıştır. 2009-2012 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetlerinde Muhabere kısmında çalışmış kendi isteği ile istifa ederek 2012-2014 yılları arasında Bursa Teknik Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni olarak çalışmıştır. 2014-2018 yılları arasında Kürtün Tapu Müdürlüğünde 2 yıl Bilgisayar İşletmeni 1 Yıl Müdürlüğe Vekaleten çalışmış ve İzmir’e tayinin çıkması ile 1 hafta çalışarak 2019 Yerel Seçimlere katılmak için istifasını vermiştir.

Bu görevinin yanı sıra genelde ve yerelde birçok sivil toplum kuruluşlarının yanında ve programlarına katılmış olup, evli ve bir çocuk babasıdır.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak gençlik
Ak gençlik - 5 yıl Önce

Başarılarının devamını dileriz

SIRADAKİ HABER