Adayını ilk açıklayan DEVA oldu

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Ankara'da düzenlediği lansman ile 51 belediye başkan adayını açıkladı. DEVA Partisi’nin Gümüşhane Belediye Başkan Adayı ise İl Başkanı Hamza Çakır oldu. 

Adayını ilk açıklayan DEVA oldu

Gümüşhane'de ilk açıklanan belediye başkan adayı olduğunu dile getiren Çakır, "Genel başkanımız Ali Babacan adaylık görevini şahsıma tevdi etti. Bu onurlu görevi bize layık gördüğü için kendisine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart akşamı bu görevi zaferle taçlandırarak seçimden alanımızın akıyla çıkacağız. Allah'ın takdiri, milletimizin de desteği ile kazanan ilk belediye başkanı olarak inşallah o gün de biz açıklanırız" diye konuştu.

Gümüşhane'yi bir ve bütün gördüklerinin altını çizen Çakır, "Hemşehrilerimiz arasında asla ayrım yapmayacak, herkesle kucaklaşarak yol alacağız. Bu şehrin her ferdi başımızın tacıdır. Bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursa olsun, hepsinin dua ve desteğine başvuracağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el, almadık gönül bırakmaksızın tüm vatandaşlarımıza ulaşacak, onlarla birlikte bu işi başaracağız. Şehrimizin milleti merkeze alan yeni bir yerel yönetim anlayışı ile buluşması gerekiyor. O nedenle bu bir parti meselesi değil, topyekûn bir Gümüşhane meselesidir. Bu şehrin daha fazla kaybetmesine duyarsız kalamayız. Artık Gümüşhane olarak kazanma evresine geçmemiz gerekiyor" dedi.

Önümüzde günlerde yapacakları geniş katılımlı programlarla sürece dair düşüncelerini paylaşacaklarını dile getiren Çakır, "Biz bu şehri kalkınma hedefinde buluşan dinamik bir zemine taşımak istiyoruz. Küçük siyasi hesaplara, günübirlik şahsi hedeflere indirgenmiş kısır döngüden bu şehri bir an önce çıkarmamız gerekiyor. Bu konuda önemli nemli hazırlıklarımız var. Önümüzdeki günlerde bunların detaylarını paylaşacağız" ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER