Gözler temayülde

AK Parti'de belediye başkanlığı için aday adaylığı başvuruların tamamlanmasının ardından gözler yarın yapılacak temayül yoklamasına çevrildi. Teşkilatlar en doğru adayı belirlemek için tercihlerini yapacak.

Gözler temayülde

26 Kasım Pazar günü çevrimiçi yapılacak temayül yoklamasında teşkilat mensuplarının görüşleri dikkate alınacak. Partililere, "Mevcut başkan devam etsin mi? Kimi aday olarak görmek istersiniz?" diye sorulacak.

Yerel yönetimler başkanlığı illerde teşkilatların hazırladığı gözlem raporlarını da değerlendirmeye alacak. Geçmiş seçimlerde alınan oy oranları da mercek altında. Oyların dağılımına göre bölgelerde farklı kampanyalar yürütülecek. Ayrıca il başkanları, il yönetim kurulları ve milletvekillerinin de doğru aday için fikri alınacak.

Temayül yoklamasıyla alakalı görüşlerini aldığımız AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı İdris Çimen, temayül yoklamasının demokrasi çerçevesinde gerçekleştirileceğini belirterek, “Aday adayı olan kıymetli hemşehrilerimiz var. Hepsine çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah en güzel şekilde tamamlanır. Teşkilatımızın teveccühünün de üst düzeyde olacağına inanıyorum. Bu yoklama, teşkilatın fikirlerinin alınabilmesi açısından çok kıymetli. Her kademeden üyelerimiz oylarını kullanacak. Hayırlısıyla en doğru, en faydalı olacak isimlerin Gümüşhane’mize nasip olmasını temenni ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakki bayram
Hakki bayram - 6 ay Önce

Allah hayırlı uğurlu eylesin

SIRADAKİ HABER