Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8334 %0.03
50,2270 %0.08
6.068,49 % 1,61
Gümüşhane Haberleri Videolar Gümüşhane Yeni hastane binası şelaleye döndü

Yeni hastane binası şelaleye döndü

Gümüşhane’de yeni devlet hastanesinin bazı bölümleri şiddetli yağış nedeniyle tavanından akan suyla göle döndü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere “Hastane içi şelaleye döndü” yorumu yapıldı.

304
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

İl merkezinde öğleden sonra etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış kentte hayatı olumsuz yönde etkilerken, yol sorunuyla, imar sorunuyla, zemin sorunuyla gündemden düşmeyen, yapıldıktan yıllar sonra açılan yeni Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin tavanından akan su hastaneyi bastı. 

Acil servise yayılan su nedeniyle hastalar ve çalışanlar zor anlar yaşarken tavandan akan su laboratuvarları, röntgen servislerini, ameliyathaneleri ve poliklinikleri de olumsuz yönde etkiledi. 

Hastaların ve hastane çalışanlarının yaşadığı zor anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İddialara göre teras çatı sistemli binanın su tahliye sisteminin bina içinden geçmesi ve aşırı yağışın tahliye sistemindeki boruların ek yerlerinden çıkması nedeniyle bu durumun yaşandığı ifade edildi.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *