AK Parti STK’larla buluştu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, il merkezindeki sivil toplum örgütleriyle istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti STK’larla buluştu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı, il merkezindeki sivil toplum örgütleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumları adı altında yine STK’larla bir araya gelen AK Parti, bu kez Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş’ın da katılımıyla “AK Parti – Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması” adı altında yeni bir toplantı daha düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da kısa bir süre katıldığı toplantı Ramada Gümüşhane otelinde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, toplantıda bugüne kadar Gümüşhane’de yapılmış olan yatırımlar ve bundan sonra yapılması planlanan yatırımlarla ilgili STK’larla müzakere etmek ve görüş alışverişinde bulunmak için düzenlendiğini söyledi.

Toplantıya katılan herkesin ortak sevdasının Gümüşhane olduğunu dile getiren Başkan Köse, “Gümüşhanemize daha güzel hizmetlerde bulunabilmek için Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımızla hep birlikte ilimize güzel işler yapmanın gayesi içerisindeyiz. Bunu yaparken STK’larla istişareye çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumları’ adı altında bir program tertip etmiş ve STK’larla bir araya gelmiştik. İnşallah bu toplantıdan güzel neticeler çıkacak” dedi.

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne ülkenin her alanında olduğu gibi Gümüşhane’de de de reform niteliğinde birçok yatırıma imza attığını kaydeden Köse, “Son dönemde de Gümüşhanemiz tünellerle, yol ağlarıyla örüldü. Son olarak vizyon proje olan havaalanı projesiyle inşallah ulaşım ağımızı genişletiyoruz. Turizm can damarımız. Turizme yönelik çok ciddi yatırımlar var” şeklinde konuştu.

Başkan Köse’nin konuşmasının ardından toplantıya katılan başta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay olmak üzere tüm STK temsilcileri tek tek söz alarak şehirde yapılan çalışmalar hakkında görüş ve eleştirilerini aktardı, yeni fikirler ortaya attı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER