'En fazla kilometre yapacak takım biziz'

Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Fethiye deplasmanında alınan 3 puanı Gümüşkoza’ya değerlendirdi.

'En fazla kilometre yapacak takım biziz'

Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, Fethiye deplasmanında alınan 3 puanı Gümüşkoza’ya değerlendirdi.

Gümüşhanespor’un Beyaz grup takımları arasında en fazla kilometre yapacak olan takım olduğuna vurgu yapan Büyükbayraktar üç maçta elde edilen 9 puan ile sadece 3 haftayı başarı ile tamamlamış olduklarının altını çizerek geride 31 haftanın olduğunu söyledi.

“En Fazla Kilometre Yapacak Takım Biziz”

Fethiye deplasmanında kendilerini en çok zorlayan konunun ulaşım sıkıntısı olduğunu ifade eden Büyükbayraktar, “Aktarmalı olarak önce İstanbul’a oradan da Dalaman’a gittik. Daha sonra da karayolu ile Fethiye’ye ulaştık. Aynı şekilde dönüşümüzde de bu sıkıntılı süreci yaşadık. Bu durumun bilincinde olduğumuz için Fethiye’ye iki gün önceden giderek takımımızın bu yorucu yolculuktan mümkün olduğu kadar az etkilenmesini sağladık. Şunu belirtmeliyim ki Beyaz grupta en fazla kilometre yapacak takım biziz. Grubumuzda kendi yöremizden hiçbir takım yok.

Gece Maçına Gündüz Başlandı

Fethiyespor Karşılaşmasında havanın çok sıcak, nemin de çok yüksek olduğunu aktaran Kaya Büyükbayraktar, “Bizler oturduğumuz yerde terledik. Bana göre gece maçı olarak düşünülen karşılaşmanın saat 19.00’da değil de 20.00’de oynansa daha iyi olurdu. Işıklar yanmadan bir gece maçına başladık. Karşılaşmanın ilk yarısında yüksek nem oranı vardı ikinci yarıda biraz azaldı. Onlar için alışılagelmiş bir durumdu ancak her şeye rağmen galip gelmesini bildik” diye konuştu.

“Sahaya Birinci Lig Kalitesinde Bir Oyun Yansıdı”

Karşılaşmaya Gümüşhanespor olarak iyi başladıklarını dile getiren Büyükbayraktar, “Rakip takım da çok istekliydi. Kaliteli oyunculardan kurulmuş bir rakip vardı karşımızda. Böyle olunca da birinci lig kalitesinde bir oyun sahaya yansıdı. Sahada kora kor, dişe diş iyi bir mücadele vardı. Onların son vuruşlarda eksikleri göründü. Bizde ki usta ayakların varlığı skoru bizim lehimize dönmesini sağladı. İlk yarıda Oktay Delibalta’nın altı pas içerisinde tamamladığı top ile öne geçtik. İkinci yarının başlarında bulduğumuz golle de rakibi oyundan düşürmüş olduk.

“Taraftar Baskısına Dayanamayan Hakem Taner’i Oyun Dışı Bıraktı”

Fethiyespor karşılaşmasında Gümüşhanespor forması ile 200’ncü maçına çıkan Kaptan Taner Koç’un gördüğü kırmızı kart ile ilgili kararı eleştiren Büyükbayrak,”Taner’in ikinci sarı kartı tamamen hakemin seyirci baskısı altında kalması sonucu oldu. Baskıya dayanamayan hakem arkadaşımız duygusal davranarak Taner’i ikinci sarı kart ile oyun dışı bıraktı. 10 kişi kalınca oyunun şekli değişti. Onlar için doping olurken bize karşı baskı kurmaya başladılar. Bu noktada oyuncularımız kalitelerini ortaya koydu. Hocamız da çok doğru değişiklikler yaparak oyunu tutmasını bildi ve sahadan galibiyetle ayrıldık” şeklinde konuştu.

“Rakiplerimiz Psikolojik Olarak Bize Karşı Bileniyor “

Gümüşhanespor’un geride kalan 3 hafta da 2 deplasman karşılaşması oynadığına işaret eden Büyükbayraktar, “3’te 3 yaptık ve 9 puan aldık. Bu da bütün takımların bizi hedef tahtasına koymasına neden oldu. Çok iyi bir takımımız var ve bu nedenle rakiplerimiz psikolojik olarak bize karşı bileniyor. Geride kalan 31 hafta daha var. Sadece 3 haftayı başarı ile tamamladık. Şampiyonluk hedefimiz ancak bu hedefe ulaşmak için çok yolumuz var. Her maçı galip gelmek için oynayacağız. İnşallah 34 haftanın sonunda puan cetvelinde en üstte yer alır ve taraftarlarımızı mutlu ederiz” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER