Gümüş bu yola baş koydu!

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, yarın deplasmanda Niğde Belediyespor’la karşılaşacak.

Gümüş bu yola baş koydu!

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor, yarın deplasmanda Niğde Belediyespor’la karşılaşacak.

Ligde zirve mücadelesinde kritik haftalara girdiklerini belirten kırmızı beyazlı temsilcimizin Teknik Direktörü Ziya Doğan, “Önümüzde iki deplasman maçı var. Bunları kazanırsak, şampiyonluk yolunu açmış olacağız” dedi

Kritik dönemeç

Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Gümüşhanespor’da tüm gözler yarın deplasmanda oynanacak olan Niğde Belediyespor maçına çevrildi. Ligde son Pendik beraberliği ile liderliği averaj ile Altay’a kaptıran kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Ziya Doğan, şampiyonluk yolunda kritik dönemece girdiklerini söyledi. Doğan, “Pendik beraberliği hesapta yoktu. Ancak şimdi önümüzde Niğde ve Zonguldak Kömür ile art arda deplasmanda oynayacağımız iki kritik maç var. Bunları kazanırsak ipler yine bizim elimize geçer” dedi.

6 Final maçı

Doğan, Niğde’nin de Play-Off hesapları yaptığını ifade ederek, “Zor bir maç bizi bekliyor. Artık önümüzde 6 final maçımız var. Biz bunlardan yüzümüzün akıyla çıkıp Gümüşhanespor’u hak ettiği şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Yönetim, teknik kadro ve oyuncular olarak bu yola baş koyduk. İnanıyorum ki bu kritik dönemde alacağımız sonuçlar ile ligi zirvede bitirip Gümüşhanespor’u hak ettiği yere çıkaracağız. Her yerde yanımızda olan taraftarımızdan da yine destek bekliyoruz” dedi.

Oyuncularımıza güvenimiz tam

Niğde Belediyespor hazırlıklarını aralıksız olarak devam ettiren Gümüşhanespor da Asbaşkan Fazıl Ceylan ise bu maçtan tek hedeflerinin galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi. Ceylan “Ligde hedefi olan bir takımız. Bu nedenle bu maçta sahaya çıktığımızda tek düşüncemiz galibiyetle ayrılmak olacak. Bundan önce olduğu gibi bu maç önceside oyuncularımıza güvenimiz tam. Bu maçta iyi futbolumuzu galibiyetle süslemek istiyoruz. Umarım bu kritik maçtan galibiyetle ayrılıp, evimize 3 puan ile mutlu bir şekilde döneriz” ifadelerini kullandı.

Yarın Saat 15:00’da Niğde 5 Şubat stadında oynanacak olan karşılaşmayı Kahramanmaraş Bölgesinden Ali Karatutlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kastamonu Bölgesinden Nurettin Dinçer Demir ve Bursa Bölgesinden Onur Tanrıverdi yapacak.

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER