Kamp Antalya’da

TFF 2.lig, Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor’un devre arası kampı Antalya’da yapılacak. Kamp 24 Aralık’ta başlayacak.

Kamp Antalya’da

TFF 2.lig, Beyaz Grubun lideri Gümüşhanespor’un devre arası kampı Antalya’da yapılacak. Kamp 24 Aralık’ta başlayacak.

İlk devre 11 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 2017-2018 sezonun ilk devresinin tamamlandığını belirterek, “Gümüşhanespor’umuz ilk yarıda oynamış olduğu 17 karşılaşmadan 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, 36 puan topladı. 17.hafta maçları sonunda Gümüşhanespor’umuz sezonun ilk yarısını 36 puan ile birinci sırada tamamlamıştır” denildi.

“Altay müsabakasında bizleri destekleyen, bir kez daha örnek taraftar olduğunu gösteren, tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz”

İlk devrenin tamamlanmasının ardından oyuncu grubunun Antalya’da kampa girerek sezonun ikinci yarısına hazırlanacağı bildirilen açıklamada, “Kamp tarihimiz 24.12.2017 olarak belirlenmiş, bu süreye kadar oyuncu grubumuzu izin verilmiştir. Grubumuzun sezonun ilk devre son maçı olan Altay müsabakasında bizleri destekleyen, bir kez daha örnek taraftar olduğunu gösteren, tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

“Gümüşhanesporumuzun hedefi nettir”

Açıklama “Gümüşhanesporumuzun hedefi nettir. Sezonun ikinci yarısında birbirinden zorlu karşılaşmalar bizleri bekliyor. Bu müsabakalarda taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarından şüphemiz yoktur. Altay müsabakası için, il dışından gelen tüm taraftarlarımıza iyi yolculuklar dileriz” şeklinde sonlandırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER