Kaya başkan devam dedi...

Spor Toto 2. Ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor’da 11-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan kongre beklenmeye başlandı.

Kaya başkan devam dedi...
Spor Toto 2. Ligdeki temsilcimiz Gümüşhanespor’da 11-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan kongre beklenmeye başlandı.

Geçtiğimiz sezon tarihinin en başarılı dönemlerinden biri geçiren Kırmızı-Beyazlılar’da mevcut başkan Kaya Büyükbayraktar’ın görevine devam edip etmeyeceği konusunda ise müjdeli haber Asbaşkan Mutlu Gürler’den geldi. Gürler, Başkan Kaya Büyükbayraktar’ın görevine devam edeceğini açıkladı. 

Yönetim kurulunda bazı düzenlemelerin olabileceğini ifade eden Gürler, “Ancak Kaya başkanımız büyük ihtimalle göreve devam edecektir.” dedi. Başkanları Büyükbayraktar’ın geçtiğimiz sezonda büyük ısrarlar sonrasında bu görevi kabul ettiğini dile getiren Gürler, sözlerine şöyle devam etti: “Sıfırdan bir kadro oluşturduk. Bu dönem de gerçekten bir üst lige çıkmayı kılpayı kaçırdık. Belki bir üst lige çıkamadık ama performansımızla spor kamuoyunun taktirini topladık. Yeni sezonda birkaç mevkiye takviye yapmak yeterli olacak. Takımımızın iskeletini bozmayı düşünmüyoruz.”  

Takım ve taraftar arasında ilk defa böyle bir bütünlük sağlandığını da kaydeden Gürler sözlerini şöyle noktaladı: “Özellikle Kayseri’deki final maçında tablo çok güzeldi. Türkiye’nin 4 bir tarafından Gümüşhanespor taraftarı Kayseri’ye akın etti. Türkiye’nin her köşesinden gelen taraftarların yanı sıra Almanya’dan Belçika’dan, İngiltere’den ve Hollanda’dan bile final maçını izlemek için gelen Kırmızı-Beyazlı taraftarlar vardı. Bu atmosfer yönetim olarak bizi çok mutlu etti. Biz de bu coşkunun artarak devam etmesi için bir üst lige çıkmalıyız.”

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER