'Sıra Play-Off grubundan çıkmaya geldi'

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta normal sezonu 5.sırada bitirerek Play-Off’a yükselen Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

'Sıra Play-Off grubundan çıkmaya geldi'
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta normal sezonu 5.sırada bitirerek Play-Off’a yükselen Gümüşhanespor’da yüzler gülüyor.

Normal sezonun ardından PTT 1. Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off'ta çeyrek final ilk maçları 5 Mayıs Perşembe, ikinci müsabakalar ise 9 Mayıs Pazartesi yapılacak.

Kırmızı Grup'ta Kocaeli Birlikspor, Tuzlaspor, Keçiörengücü ve Gümüşhanespor play-off'a kalırken, bu grupta da play-off eşleşmeleri Gümüşhanespor-Kocaeli Birlikspor ve Keçiörengücü-Tuzlaspor şeklinde. Temsilcimiz Kocaeli Birlikspor'la normal sezonda deplasmanda 0-0 berabere kalmış, sahamızda ise 4-2 mağlup olmuştuk.

Yarı finalde birinci maçlar 13 Mayıs Cuma, ikinci karşılaşmalar ise 17 Mayıs Salı günü oynanacak. Play-off final müsabakası ise 21 Mayıs Cumartesi günü Kayseri'de oynanacak.

“YOLUMUZ VE BAHTIMIZ AÇIK OLUR İNŞALLAH”

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, “Yolumuz ve bahtımız açık olur inşallah” diyerek Play-Off grubuna kalmalarında emeği geçen Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar başta olmak üzere tüm yönetim kademelerine, sporcular ve teknik ekibe, kendilerini yalnız bırakmayan taraftar grupları ve Gümüşhane’ye teşekkür etti.

“SIRA PLAY-OFF GRUBUNDAN ÇIKMAYA GELMİŞTİR”

“Sıra play-off grubundan çıkmaya gelmiştir” diyerek hedef gösteren Gürler, “Her zamankinden daha çok kenetlenip üzerimize düşen ne varsa elimizden gelen ne varsa seferber ederek, hak ettiğimiz ama geciken bu başarıyı tüm camiamıza armağan etmek istiyoruz. Uzun bir maratonun ardından hak ettiğimiz yere gecikerek de olsa ulaştık. İlk günden itibaren inanmış bir kadro ile Kaya başkanın önderliğinde yola çıktık. Hiç bir aksaklık hiç bir puan kaybı inancımızı ve umudumuzu azaltmadı. Tersine hak ettiğimize inandığımız hedefimize her geçen gün daha da kenetlendik... Daha hırslandık ama hiç bir hırçınlığa yer vermeden sabırla ilerledik. Camiamıza ve spor dünyasına hayırlı olması dileklerimizle” dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 22:07

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER