‘Bu milleti ayrıştırmaya hakkınız yok’

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP yetkililerinin sürekli İYİ Parti’ye saldırarak iftira attıklarını iddia etti.

‘Bu milleti ayrıştırmaya hakkınız yok’

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP yetkililerinin sürekli İYİ Parti’ye saldırarak iftira attıklarını iddia etti.

Yaptığı açıklamada Cumhur ittifakının sözcülerinin televizyon kanallarında sabahtan akşama kadar, İYİ Parti aleyhinde, akla hayale gelmedik iftira atma ve karalama yarışına girdiklerini savunan Ateş, “İftira ne demektir? ‘Bir kimseye işlemediği bir suçu isnat etmek’ iftiradır. Bu da dinen haramdır. Bu seçimlere, ‘Beka’ sorunu gözü ile bakmak, tamamen seçim korkusundan kaynaklanmaktadır. Basında çıkan bazı haberlerde, Cumhur ittifakının küçük ortağı, ‘Bizim için 31 Martta yapacağımız seçim son viraj’ olacak diye telaşlanmaktadır. Kokmayın, seçim sonuçları ne olursa olsun. İktidar değişmeyecektir. Cumhur ittifakının Liderleri koltuklarında oturacaklardır” dedi.

“HAİNLERİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMAYIN”

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde, halkı yönetecek Belediye başkanları ve muhtarların seçileceğini söyleyen İl Başkanı Ateş, “Panik yapmanıza, halkı ötekileştirmenize, korkmanıza ve ülkeye korku salmanıza gerek yoktur. Sizin gibi düşünmeyenleri; Dinsizlikle, Fetoculukla ve terörist damgası vurarak iftira atarak, ötekileştirmek ancak, teröristlerin ve hainlerin işine yarayacaktır. Lütfen Hainlerin değirmenine su taşımayın. Ülkemize yazık ediyorsunuz. Ülkemizde MHP’lisi, CHP’lisi, İYİ Partilisi Ak Partilisi, aynı kıbleye dönüyoruz. Aynı Allah’a ve aynı Peygambere inanıyoruz. Neden seçimlerin bir bayram havasında birlik beraberlik içinde geçmesi istenmiyor. Bunu anlayamıyorum. Ülkemizde, farklı renklerin olması, zenginliktir. Elbette her partinin içinde yanlış yapanlar olabilir. Onlara da maaş vermeyin, kapatın gitsin. Hem kapatmıyorsunuz hem de şikâyet ediyorsunuz. Yazık!” dedi. 

“KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bizi bazı illerde, CHP ile seçim işbirliği yapılmasından dolayı Feto’cu ve teröristlikle suçluyorlar. Oslo’da teröristlerle pazarlıklar yapan, Habur’da çadır mahkemeleri kurup, teröristleri karşılayan, Diyarbakır’da, öldürülen bir teröriste megri megri diye, “Türklerin kanını içeceğim” diyen, Şivan Parver ve İbrahim Tatlıses’le koro halinde ağıt biz yakmadık. Harun gibi gelip, FETO ile örtülü Koalisyon hükümeti biz kurmadık. Yapılan referandumla, Yargıyı Feto’ya biz telim etmedik. Kozmik odaya hainleri biz sokmadık. Ne istedilerse bu hainlere verdik biz demedik. Lütfen aynaya bakınız!  Kandil’den emir alanlara, arkamızı PKK ve PYD’ye yasladık diyen, PKK’nın meclisteki siyasi uzantısı HDP’ye, “PKK ne ise HDP odur ve terör örgütüdür” (bizce de öğledir) deyip, HDP milletvekillerine maaş ödeyen, 92 milyon ( Trilyon) seçim yardımı yapan siz değil misiniz?  Partimizi, teröristlerle suçlamak hangi vicdana sığar? Ayıptır ayıp. Terör örgütünün siyasi ayağı dediğiniz, HDP vekillerine hem maaş ödeyeceksiniz, seçim yardımı yapacaksınız.  Mecliste 40 tane Milletvekili olan İYİ Partiye seçim yardımı yapmayacaksınız. Sizi yüce Allah’a havale ediyoruz. Ama unutmayın korkunun ecele faydası yok. Er geç İYİ’ler kazanacak.”
 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER