MHP'nin yeni yönetimi belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı görevine atanan Nadim Aydın, yeni yönetimiyle birlikte ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi.

MHP'nin yeni yönetimi belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı görevine atanan Nadim Aydın, yeni yönetimiyle birlikte ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda yeni Merkez İlçe Başkanı Mahmut Bilal Özdener ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Aydın, AK Parti’nin iktidarları dönemindeki iç ve dış politikalar eleştirdi.

“ÇOK KISA ZAMANDA SİYASİ DENGELER BOZULACAK”

Açıklamasında çok kısa bir zamanda Türkiye’de gelişecek siyasi olaylar ve yeni bir parti oluşumunun siyasi dengeleri bozacağını ve her geçen gün MHP’yi ve Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli'yi sığınacak liman haline getireceğini ifadelerini kullanan Aydın, “Biz ülkücülere düşen bu limana sahip çıkmaktır. Yönetim kadrosuyla bu davaya sahip çıkmak için bismillah deyip çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. İnşallah bu kutlu yolda rabbim ism-i azam hürmetine yolumuzu, bahtımızı, ufkumuzu, anlımızı açık eder” dedi.

“ÜLKENİN GİDİŞATI İYİ DEĞİL”

Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun ve gidişatın vahim olduğunu kaydeden Aydın, Türkiye'nin ve Türk milletinin milli menfaatleri konusunda çok hassas olduklarını deklare etti. AK Parti iktidarları döneminde Arap baharının hazana dönüştüğünü ve yıkımın halen devam ettiğini, iç politikanın neresinden tutulursa tutulsun elde kaldığını, açılım ve kardeşlik projelerini, ekonomik politikaların eleştiren Aydın, taşeron ve mevsimlik işçiye verilen kadro sözlerinin yerine getirilmediğini savunarak, “Devletin kasası delinmiş, denizin dibi görünmüştür” diye konuştu.

Son dönemdeki terör olaylarının iktidarın sorumsuz ve katı tutumu yüzünden gerçekleştiğini iddia eden Aydın, “Terör belası yüzünden oğulsuz kalan anne babaların, babasız kalan çocukların, ersiz kalan gelinlerin ahı, uçmağa varan koç yiğitlerin kanı bunlara göz yuman, bunlara ön ayak olan, bunlara sebep olanları mutlaka boğacaktır” ifadelerini kullandı.

“NORMAL KONGRE TAKVİMİ DEVAM EDECEK, DİĞER İLÇELERİN DURUMUNU GENEL MERKEZ BELİRLEYECEK”

Toplantının sonunda bir gazetecinin bundan sonraki sürecin nasıl olacağına dair soruyu cevaplandıran Aydın, “Normal kongre takvimi devam edecek. 45 gün içerisinde kongre gibi bir bilgi Genel Merkezimizden gelmedi. Şuanda yalnızca İl ve Merkez ilçe başkanlığı değiştirildi. İlerleyen günlerde ilçelerde neler olacağını genel merkezimizle görüş alışverişi yapıp ona göre hareket edeceğiz. Şuanda diğer ilçelerimizdeki teşkilatlarımızda herhangi bir görevden alma yok ama ileriye dönük Genel Merkezin bize talimatı ne olursa ona göre hareket edeceğiz” dedi.

YENİ İL YÖNETİMİ

Aydın, MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan İl Başkanı Ali Ateş ve yönetiminin yerine İl Başkanlığına kendisinin atandığını ve yönetim kurulunun da şu isimlerden oluştuğunu söyledi: “İl Muhasibi Davut Kaban, İl Başkan Yardımcıları Muharrem Alperen, Mehmet Ağaç, Ahmet Çelik, İl Sekreteri Kemal Emiroğlu, İdari Mali İşler İlhan Yalçın, üyeler Cemal Kömürcü, Yusuf Fıçıcı, Mete Kaya, Ogün Aydın, Recep Gök, Binali Ertürk, Erol Mutlu, Özkan Keskin, Kurban Tokmak, Asil Üye, Bülent Berker, Şenol Yılmaz”

YENİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ

Yine parti genel merkezi tarafından görevden alınan Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener’in yerine atanan Mahmut Bilal Özdener’in başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Başkan Yardımcıları Nurettin Koyun, Bahtiyar Sadık, Muhasip Zekeriya Özdener, Sekreter Serkan Şahin, Murat Canlı, Gültekin Şanlıtürk, Şenol Yılmaz, Mesut Nuri Çetin, Metin Bulut, Yusuf Tezcanlı, Kadir Doğan, Sebahattin Şahin, Bülent Kaya, Yakup Ciğerci, Fazlı Eryılmaz”
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2016, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER