Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8320 %0.04
50,6551 %0.56
6.134,48 % 0,40
Gümüşhane Haberleri Gurbetten 250 İşadamı Şirketleşmek İçin Bir Araya Geliyor

250 İşadamı Şirketleşmek İçin Bir Araya Geliyor

Ankara GİAD, 20 Kasım'da Ankara Dedeman'da 250 Gümüşhaneli işadamını bir araya getiriyor.

677
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Ankara da yaşayan Gümüşhaneli işadamları ve girişimciler tarafından kurulan Ankara Gümüşhaneli İş Adamları Derneği (GİAD) şirketleşme yolunda hızla ilerliyor.

Rubil Gökdemir’in koordinasyonunda 2 yıllık bir çalışmanın sonucunda hazırlanan “Yeniden Yapılanma Planı” çerçevesinde 250 Gümüşhaneli işadamı 20 Kasım günü bir araya gelecek.

İktisadi ve ticari faaliyetler kapsamında iş birliğini geliştirmek amacıyla, 4 milyon TL kuruluş sermayeli olarak kurulan GİAD A.Ş.’nin toplantısı Ankara Dedeman otelde anılan gün saat 19.00’da yapılacak.

Eski bakanlardan Mahmut Oltan Sungurlu, mevcut ve eski Gümüşhane Milletvekillerinin yanı sıra, Gümüşhane kökenli diğer illerden seçilmiş milletvekilleri, bürokratlar ve çok sayıda işadamının destek verdiği yeniden yapılanma planı ile ilgili bilgi veren Rubil Gökdemir, bilimsel ölçülere göre titizlikle hazırlanan çalışma raporunda, hazırlıkların süreci ve gerekçeleri hakkında detaylı bilginin bulunduğunu ve nihai sürecin ise 20 Kasım’da yapılacak toplantıda karara bağlanacağını bildirdi.

GİAD bünyesinde yapılan çalışmalarla, bireysel girişim ölçeğini aşan yatırım ve faaliyetlerin Gümüşhanelilerin yapacağı işbirliğiyle hayata geçirilmesi ve iş adamlarının aşırı rekabetten korunması amacıyla oluşturulan mekanizmaların kurulmasının amaçlandığını ifade eden Gökdemir, dernek ve şirketleşme çalışmalarının paralel götürülmesiyle birlikte, sosyal sorumluluk projelerine de kaynak oluşturulacağını, Gümüşhaneli iş adamlarının yapılan çalışmalara gösterdiği ilginin son derece yüksek olduğu ve heyecan verici bulunduğunu söyledi.

Gökdemir, hazırlanan yeniden yapılanma raporunun hedeflerine göre, Gümüşhanelilerin tecrübeli olduğu inşaat sektöründe, çok kısa bir süre içinde sermayesinin birkaç katı büyüklüğünde, ağırlıklı olarak büyük ölçekli kent projelerine öncelik verileceği ve ortak sermayenin korunarak büyütüleceğini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *