Çocuklarınız İngilizce Bilmeden Büyümesin

Amerikan Kültür Dil Okulundan 2014 Yaz Kampanyası

Çocuklarınız İngilizce Bilmeden Büyümesin


Gümüşhane'de "Yüzde 100 Öğrenme Garantisi" veren tek dil okulu olan Amerikan Kültür Dil Okulu, 2014 yaz programını açıkladı.

Kuruluşundan bugüne 4 yılda yüzlerce çocuğa eğlendirerek ve sevdirerek İngilizce öğreten Amerikan Kültür Dil Okulu, hızla gelişen dünyada çocukların İngilizceyi büyümeden öğrenmeleri parolası ile 2014 Yaz Programına başlıyor.

Dolu dolu geçecek bir yaz kampı için Mayıs ayında kayıt olanlara 990 liradan başlayan, Haziran ayında kayıt olanlara bin 90 liradan başlayan fiyatlarla kayıt imkanı sunan Amerikan Kültür Dil Okulu, indirimli erken kayıt avantajları için Karşıyaka Mahallesi Osmanbey Caddesinde bulunan hizmet binalarına sizleri davet ediyor.

Maximum ve Axess kredi kartlarına 9 taksit fırsatı da sunulan Amerikan Kültür Dil Okuluna 0 456 213 79 99 numaralı telefondan da ulaşabilirsiniz.

Okuluna ve sınavlarına destek için, hayatı boyunca kullanması için çocuğunuza bir iyilik yapın ve bu yaz Amerikan Kültür'e göndererek hem eğlendirin, hem de İngilizceyi sevdirerek öğretin.

--Bu Bir Reklamdır--
Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2014, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER