Sınava Girecek Öğrencilere ve Velilerine Motivasyon Semineri

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü, örnek bir uygulama ile hayatlarına yön verecek olan sınavlara girmeden önce öğrencilere motivasyon semineri verecek.

Sınava Girecek Öğrencilere ve Velilerine Motivasyon Semineri
Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü, örnek bir uygulama ile hayatlarına yön verecek olan sınavlara girmeden önce öğrencilere ve velilerine motivasyon semineri verecek.

Atatürk Kültür Merkezinde bugün başlayacak olan ve 3 gün sürecek seminerleri Kişisel Gelişim Uzmanı Mustafa Turan verecek. 8 ve 12.sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Aile İçi İletişim / Başarı ve Motivasyon seminerleri kapsamında ayrıca Velilere de eğitim verilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, öğrenci-veli arasındaki ilişkilerin çocukların başarısında en temel faktör olduğunu belirterek tüm veli ve öğrencileri seminerlere katılmaya davet etti.

Mustafa Turan Kimdir:
1957 yılında Bilecik’te doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Türkiye İlim ve Edebiyatları Eserleri merkezi Birliği ve Türkiye Yazarlar Birliği Üyesidir. Kişisel Gelişim, Aile Eğitimi ve Tarih Sohbetleri konularında yurt içi ve yurtdışında birçok seminer ve konferanslar vermiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Seminer takvimi;
Velilere yönelik konferans 20 Şubat 2013 Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi’nde Saat 19:00’da.

İlköğretim 8. Sınıf Öğrencilerine yönelik Başarı ve Motivasyon Semineri 21 Şubat 2013 Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi’nde ilk seans 09:30 ve ikinci seans 13:30’da,

Ortaöğretim 12. Sınıf Öğrencilerine yönelik Başarı ve Motivasyon Semineri 22 Şubat 2013 Cuma günü Atatürk Kültür Merkezi’nde ilk seans 09:30 ve ikinci seans 13:30’da verilecektir.
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2013, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER